Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Servis i "overklokovanje"
Nece da se ucitaju ikonice!
STRANA 1 OD 1
godja80 Nece da se ucitaju ikonice! 08.12.2008. 00:08 T13618

status: user
broj poruka: 30
Cao!
Trenutno je kod mene ortakov laptop, LENOVO 3000 n200.....super i bez problema je radio.....do skoro!
Naime, kad ga je ukljucio nisu mu se ucitale ukonice sa desktop-a! Samo slika pozadine i nista vise! Zaglavljeno! Formatirali smo obe particije harda i reinstalirali sistem, ali i dalje ista prica!
Reaguje samo CTRL+ALT+DEL, otvori task manager....i u njemu nema nista nestandardno, procesor se ne muci, memorija se ne koristi nenormalno....sve OK! Kad sam probao da se izlogujem ... i ponovo ulogujem.....PRORADI sve kako treba-ukljucise se sve ukonice i sve OK! Restrtovao sam ga ponovo ali opet isto!
Sta bi moglo da bude problem....???
Pozz :)
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
nomemory Re 08.12.2008. 02:14 #82653

broj poruka: 251

Probaj da instaliras OS na drugu particiju
godja80 08.12.2008. 09:07 #82670

broj poruka: 30
Kad smo juce instalirali OS ja sam spojio obe particije u jednu....da probam kako ce tako da funkcionise....
Evo upravo sam sad ukljucio komp i sve radi OK, sve se ucitalo kako treba ??????? Ostavicu ga da radi neko vreme ovako sa jednom particijom...pa cu videti kakva je situacija.....
pozzzzz
LonleyMax Gle foru... 08.12.2008. 09:14 #82672

broj poruka: 1475
mozda je neki vorm bio na njegov stil mi lici!
A to kad ti se dogoti sad ne znam nisi napomenuo da li nije bilo ni task bara, ako ni njega nema odes CTRL+ALT+DEl tj. Task manager i u kartici aplikacije ides new task i ukucas explorer i ondak ok!!!

Posto ti explrer (proces) omogucava da vidis ikonice i ceo desktop ustvari osim pozadine!!!
nomemory Re: 08.12.2008. 13:05 #82694

broj poruka: 251

:: Kad smo juce instalirali OS ja sam spojio obe particije u jednu....da probam kako ce tako da funkcionise...
:: Evo upravo sam sad ukljucio komp i sve radi OK, sve se ucitalo kako treba ??????? Ostavicu ga da radi neko vreme ovako sa jednom particijom...pa cu videti kakva je situacija....
:: pozzzz
::

Kad si formatirao, sigurno si uradio BackUp, probaj sa nekim programom sa neta da prekontrolises HDD i cuvaj podatke na jos nekom mediju.
Zmajko ... 08.12.2008. 13:32 #82697

broj poruka: 1228
Nabavi Hirens BootCD i tamo imas MHDD i testiraj hard.
Ako je sve oket onda samo napravi jos jednu particiju pomocu Partition Magic-a i zavrsio si posao.

Pozdrav!
doca80 Re: Nece da se ucitaju ikonice! 08.12.2008. 13:44 #82699

broj poruka: 3053
Imao si crva pod imenom WIN 32 VIRUT.NAJ na drugoj particiji... Nedavno sam imao iskustva sa njim i veruj mi mnogo je gadan... Ako si ubacivao usb flash,povezivao mobilni sa kompom do je komp bio zarazen gotovo sigurno ces ga naci i na flash-u i na mob-u!!! Nod 32 ga uspesno brise a virus sam preskace na bilo koji drajv prikacen na komp,zato pripazi... Ne treba ti hirens boot ili nesto slicno,da testiras hdd.....samo nod 32!!!! Mene mrzi da kucam tacno sve sta radi virus u zarazenom kompu,ali imas na google tacno objasnjenje(promene registara,procesi.....)!pozzzzzzz

VAZNO JE ZNATI DA NISTA NIJE VAZNO!!!

:: Cao
:: Trenutno je kod mene ortakov laptop, LENOVO 3000 n200.....super i bez problema je radio.....do skoro!
:: Naime, kad ga je ukljucio nisu mu se ucitale ukonice sa desktop-a! Samo slika pozadine i nista vise! Zaglavljeno! Formatirali smo obe particije harda i reinstalirali sistem, ali i dalje ista prica!
:: Reaguje samo CTRL+ALT+DEL, otvori task manager....i u njemu nema nista nestandardno, procesor se ne muci, memorija se ne koristi nenormalno....sve OK! Kad sam probao da se izlogujem ... i ponovo ulogujem.....PRORADI sve kako treba-ukljucise se sve ukonice i sve OK! Restrtovao sam ga ponovo ali opet isto
:: Sta bi moglo da bude problem....??
:: Pozz :
::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647275.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs