Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Servis i "overklokovanje"
Nekoliko pitanja za vas
STRANA 1 OD 1
ivikit Nekoliko pitanja za vas 03.12.2008. 13:14 T13528

status: user
broj poruka: 264
imam radeon x1950pro 256mb i ne znam na koji nacin on koristi taktove nesto 2d i 3d su odvojeni ali ne digne uvek naprimer u furmark ogl mi i dalje stoje nizi zasto je to tako? kako ovo resiti? ima li nekog sa slicnom kartom da mi prenese svoja iskustva?

2 puta sam dobio bad_pool_caller u roku od 15 dana i ne znam sta znaci a sve je pojedincno probano ram, cpu, ploca. jednom mi se desilo dok sam bio na internetu a jednom u furmark. svi delovi su dobri i nisu skart a i testirani onim sto predlazete i bez greske. Takodje mi je u postu napisano checking nvram...update failed. Kada stavim setap defolt to vise ne pise ali cim nesto podesim ono se pojavi. Komp je p4 neki D model a ploca I965 chipset gigabite, 1gb kingston, sata wdc 160gb i chiftek 360w i ta radeon 1950. u igrama mi sve radi ne puca nista tako i testovi. Virusa nema. Sta jos predlazete kako da nadjem gresku ili je softverski???????? Imam xp servisni pek 3 i nove drajvere

Koji drajveri su najbolji za ati najnovija verzija?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
MilosNBG ... 03.12.2008. 15:49 #81746

status: user
broj poruka: 1586
Meni se javljao isti problem zbog losih memorija i zbog losih drajvera... Poslednja verzija ati drajvera su 8.11, to bi trebalo da radi...

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647275.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs