Da li je nekako moguce overclock-ovati procesore (DualCore Xeon DP @2.8) i RAM (Micron ECC DDR-333) na servrskoj ploci (FSC D2020 mPGA-604) tj. podici FSB i takt memorije???
Ako neko ima ideju neka javi (BIOS nema opcije, ne znama da li moze nekako iz Win-a)
1. Što manje, opcija, manje šansi da nešto pođe naopako 2. Računari kupljeni da budu 100% stabilni i brzi onakvi kakve si kupio 3. Oćeš brže - kupi brže ili upgrade _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: 99% serverskih i brand ploča koje su mi prošle kroz ruke nemaju nikakve opcije za OC. :: :: ::
izbaci novi vaskrsnuti ClockGen pa ako se nadje tamo i moj IC-chip onda moze :))
P.S. kad sam vec postavio temu aj da pitam jel se neko setio neke arkadne 2D/3D borilacke tabacine nalik na Tekken i Mortal Combat i neke arkadne trke/simulacije motora (2004-2007) ???
:: izbaci novi vaskrsnuti ClockGen pa ako se nadje tamo i moj IC-chip onda moze :) :: :: P.S. kad sam vec postavio temu aj da pitam jel se neko setio neke arkadne 2D/3D borilacke tabacine nalik na Tekken i Mortal Combat i neke arkadne trke/simulacije motora (2004-2007) ?? :: :: :: A N G E L :: :: ::
probaj sa ClockGenom i nekim drugim chipom. Meni je uspelo da laptop gericom hummer 2420 (ICS950220) ocujem tako sto u clockgenu stavim ICS951402. cak mi je i uspevalo i sa totalno drugacijim chipovima, tj. ne-ICS, drugi tip/proizvodjac. ako su ti sa drugim chipom brzine u prozorima `Clocks` i `PLL Control` jednake, ima nade...
ajd javi sta si uradio, gorim od zelje da saznam da li sam ti pomogao da spalis cpu/mb ______________________________________________________________________ *ebo m*t*r, pusti taj instalacioni cd kao audio disk, pa ga odzvizdi u slusalicu da ga snimim na kasetu da ga iskompajliram na nekom komodoru, pre ce tako da bude nego ovaj torent
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647275. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.