da moze cale da radi na Catia i AutoCad Mechanical Desktop, posto je masinski inzenjer...ne dam svoju masinu :) dao sam mu ovu staru ali za njega je dobra, a i tada se sve to radilo...ovako mu ubrzam nekih 50%
A N G E L
:: jos se igras s tim modovima...ma batali, sta ce ti to na tim praistoriskim karticama.. :: :: Overclocking is the way of life!!! :: ::
Ja davno na svom Radeon 9600Pro 256mb probao!Ali ne ide bez hardmoda,odgovarajuceg biosa a posle moras i drajvere malo da modifikujes!Al pravo da ti kazem,meni nije uspeo,kartica mi je skoro zavrsion u kantu za smece(a u to vreme bio izuzetno skup!!!),al na srecu uspeo sam da `povratim`,pa posle nisam ga ni dirao(skoro dobio srcani udar!!!)!Znaci nije dovoljno samo bios mod,mora i hardmod...barem na 9600,ali ja tako znam da i na sve ostalom...probaj na sledecom sajtu http://www.techarp.com/ sigurno ces naci ono sto trazis...poz!!!
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647275. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.