1. manual 2. commander 3. moj 2500+ je po def. radio na 1.63V neke 3 godine. 4. FSB 200 5. x11 po def-u, jer mu je 2.2GHz radna frekvencija.
Taj procesor trpi stvarno svasta i ja stvarno ne znam koliko cega treba da uradis da bi ga spalio, ali za plocu i memoriju nisam bas siguran, koliko se secam, ja sam svoj primerak davno bio naterao da radi na 2.6GHz.
Probaj prvo da stavis onaj mnozioc na x11.5, to je onda 2300MHz. Pa onda cackaj FSB za po +5MHz.
Dok ti se ne desi da Windows nece da se ucita.
A i ako se ucita, vidi kako ce se ponasati kada je opterecen. Ako pocne da se resetuje sam od sebe, onda smanji FSB, jer ce ti ploca riknuti.
A i da, nekim cudom, izvuces i 3GHz, NECES osetiti znacajnu razliku ni u cemu, a pogotovo u igricama, jer ima malo cache-a, tako da ga svakako bezveze opterecujes. Moze samo da ti crkne od godina.
Када сви мисле исто, значи да нико не мисли довољно
Nece ni jedno ni drugo kad stavim 166mhz x13 bude u sistemu mu bokazije da radi na 877mhz a kad stavim 200 x 11 kad se podigne sistem posle minuta zamrzne sliku
Mnozioc nediras, FSB dignes na 200, memoriju od 4 parametra prvi u nizu sa 8 dignes na 9, voltazu na 1.575 to je 3200 provereno stabilno moj je tako radio dosta dugo bez ikakvih problema.
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647275. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.