Koje vazdusno hladjenje valja uzeti??? Procesor je Intel Q9550, trebao bi da se klokne na 3.8 za svaki dan (zahvaljujuci SkyFire-u )... Cena nije bitna, kao ni buka jer su sluske na glavi a i fan bi se menjao (ako ga ima) tj. postavljao naknadno ako ga nema !!! Da napomenem bitno mi je koliko je niza temperatura i velicina kulera (zbog rebara za `ladjenje oko CPU-a na ploci P5Q-E), da ne bude ne moze da stane...
Rekao sam ti vec...Thermalright IFX14 sa dva Long Life LED Fan 120mm ima da bude extra..Druga stvar,stace ti na plocu,ako je stalo na Maximus Formulu da ne udara nigde stace i kod tebe!!!
I Want to believe - The truth is out there OC House @PCBeast@
:: Koje vazdusno hladjenje valja uzeti?? :: Procesor je Intel Q9550, trebao bi da se klokne na 3.8 za svaki dan (zahvaljujuci SkyFire-u ).. :: Cena nije bitna, kao ni buka jer su sluske na glavi a i fan bi se menjao (ako ga ima) tj. postavljao naknadno ako ga nema !! :: Da napomenem bitno mi je koliko je niza temperatura i velicina kulera (zbog rebara za `ladjenje oko CPU-a na ploci P5Q-E), da ne bude ne moze da stane...
Mislim da nema potrebe za Thermalright IFX14 sotonu kad je u pitanju Core2Duo CPU. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Ja sam dao odgovor za Quad Core...Sto se tice Core 2 Duo to je stvar izbora coveka...Jedna stvar stoji...Sto hladniji CPU stabilniji sistem i veca mogucnost za bolji OC.
I Want to believe - The truth is out there OC House @PCBeast@
:: :: Mislim da nema potrebe za Thermalright IFX14 sotonu kad je u pitanju Core2Duo CPU :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647275. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.