Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Servis i "overklokovanje"
REBUS - resenje?!
STRANA 1 OD 1
MACHINE REBUS - resenje?! 23.10.2008. 17:50 T12783

status: user
broj poruka: 5710
Naime nakon visecasovnog pusatanja liste filmova u okviru GOM playera koji je nov nema BSODa. Vratims ena MV2 i psle 1h paf BSOD. Dakle, ocito je nesto zbrljano oko filtera ali me cudi jer je i KMplayer imao odabrano internal filters. Ostaje mi da jos njega maltretiram, zatim 2D FS Overlay u Sonique i WinAmp playerima i pustanje filmova u Linuxu (Knoppix 5.1)...ako to prodje definitivno nijie hardware. E, sada, drugari ja sam navikao na fenomenalni MV2 koji imam na svim masinama. Zanima me za GOM dali postoji neki subtitle editor kojim bi lako doterao/sinhronizaovao prevode? Takodje me zanima moze li se predefinisati tako da funkcionalno bude blizak MV2, pod tim mislim na njegove interne kodeke, ne nzam ima li tmao DeInteralace, PostoProcessing...sve nono sto nudi K-lite CodecPack? Da li ga neko koristi i sta moze reci o playback kvalitetu i funkcionalnosti u ondosu na BSplayer, MV2, KM, Zoom, Crystal...???

- A N G E L -
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Equinoxe Re: 23.10.2008. 17:53 #76616

broj poruka: 12057

Pre svega, ne znam da li si video mail, ali jesi probao da bodneš nešto drugo ? Imam ja Intela 740 AGP ako hoćeš da probaš. Imam i Rivu TNT 2.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Hoping for the best but expecting the worst.

MACHINE Re: Re: 23.10.2008. 18:01 #76618

broj poruka: 5710
Videh, ma ima grafike...ali zaboravaljs da primam samo PCI ili PCIe x8, ne AGP...a imam ja u steku a servisnu podrsku sve...kazem, ako radi u GOM, ako bude radile vizuelizacije u MP3 playerima i ako bude pustao dobro pod Linuxom nema sanse da je grafika...gotovo sam siguran da nije...ali opet, radim na durgoj masini dok se ovo vrti...nije frka...za par dana cu biti siguran...a da ubijam OS ne pada mi napamet...mada imam sacuvan od pre 2 meseca backup na DVD samo jezgor i osnovni programi...zanima me kako kotirate GOM? Da li je stabilan, iskoristljiv, daje dobru sliku...nisam nasao bas detaljno podesavanje filtara i FFDshow opcija iako ih ima u jezgru...koji jednostavan programcic za stelovanje prevoda predlazete uz GOM kao plugin i nezavisno?

- A N G E L -

::
:: Pre svega, ne znam da li si video mail, ali jesi probao da bodneš nešto drugo ? Imam ja Intela 740 AGP ako hoćeš da probaš. Imam i Rivu TNT 2
:: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
:: Hoping for the best but expecting the worst.
Equinoxe Re: 23.10.2008. 18:09 #76621

Napravi jednog Acronisa, zuni svež OS pa ćeš bar dobiti odgovor ns jedno pitanje. Ako nije OS, imaš Acronis-a. Ja to uvek uradim kad imalo sumnjam na OS, ako nije, nije problem, Acronis čeka.

markopvict Dobar je GOM ... odlican je i KM Player ... njega koristim 23.10.2008. 18:21 #76622

broj poruka: 4515
posto gledam iskljucivo hd materijal ... radi fenomenalno .)

~~~~Mrzim: Nvideju, Nokiju i Lelekom.... Intel moze.

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Equinoxe Re: Dobar je GOM ... odlican je i KM Player ... njega koristim 23.10.2008. 18:27 #76624

Ko šta radi do downloaduješ, tebi treba dati jedan HD Fujitsu id 2.1 GB pa da vidiš.

:: posto gledam iskljucivo hd materijal ... radi fenomenalno .
:: ***************************************************
:: ***************************************************
:: ~~~~Mrzim: Nvideju, Nokiju i Lelekom.... Intel moze.
zandarm Prevodi... 23.10.2008. 19:22 #76626

broj poruka: 1454
U Gom-u kada učitaš prevod, stisni alt+e i otvara ti se subtitle explorer, preko njega na strelice šteluješ prevod kako ti odgovara.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
I Don`t Know What That Means

Daum ... 24.10.2008. 05:55 #76676

broj poruka: 12798
Sto ne probas Repair Codecs opciju u K-Lite packu?

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647275.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs