Pozdrav svima! Postoji li mogucnost da na mojoj multimedijalnoj Logitech tastaturi podesim dugme koje je namenjeno za skracenicu za digitron kao skracenicu za gasenje racunara?I ako moze, inresuje me kako? Unapred hvala
:: Power options>Advanced>When I Press the power button on my computer>shut dow
::
...da kaze kako nema potrebe za extra dugmetom kad vec moze i power on/off button. No, ako si uz tastaturu dobio neki software, verovatno je moguce, pomocu njega, promeniti `assigned functions` tastera. Verovatno i tu postoji neki kontrolni panel.
Alexi hval ti brate vec neko vreme se pitam kako da iskljucim prokleto power dugme koje mi je tacno izmedju del i enter, i cesto ga onako slepacki ne gledajuci pretisnem i ugasim komp JOLE
:: Power options>Advanced>When I Press the power button on my computer>shut down :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647275. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.