JA sam na nekoj MSI i Gigabyte-u imao isti problem kada sam clokovao procesore. Problem se resava kada se vrate defolt vrednosti procesora ili ogranice PCI magistrale.
1) Jel sve u redu u Sound mixeru u windowsu ? 2) Koji je default sound device u Control PanelSound and multimedia 3) Ako imaš woofer, da nije neki kabl ispao iz njega ? 4) Jel sve u radu sa priključcima u zvučnoj ?
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
:: :: 1) Jel sve u redu u Sound mixeru u windowsu ? Sve je podeseno kako treba :: 2) Koji je default sound device u Control PanelSound and multimedia SaundMAX :: 3) Ako imaš woofer, da nije neki kabl ispao iz njega Imam, nije ,sve je povezano :: 4) Jel sve u radu sa priključcima u zvučnoj izgleda da nje ,pocinjem da mislim da je do ploce :: :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti... :: ::
Ili ako te ne mrzi pre toga jedan Acronis, pa potroši jedno sat vremena na svežu instalaciju XP-a da probaš integrušu na čisom Windowsu. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
Na hdd je uradjena reinstalacija xp jer je hard bio na nekoj trojci, nemam nista od podataka nije problem da uradim svezu instalaciju samo da li bi vredelo zezati se oko toga?
Ako već imaš SB Live! onda bodi i ne razmišljaj. Ako tek treba da ga kupiš, onda bolje proveri šta je sa integrušom. SB Live! nije neki trošak, al zašto ako ne mora. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
:: Na hdd je uradjena reinstalacija xp jer je hard bio na nekoj trojci, nemam nista od podataka nije problem da uradim svezu instalaciju samo da li bi vredelo zezati se oko toga :: :: TMI = Too Much Information :: ::
Znam da si uradio svezu instalaciju XP, ali da li si pogledao da li je u BIOS-u onemogucena integrusa? Desava se da i kada se vrate default postavke ploce da bude onemogucena zvucna kartica. Meni se to ponovo desilo juce, pa nije zgoreg da se proveri.
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647275. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.