Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Servis i "overklokovanje"
Kako exportovati podesavnja iz Nod32 v2.70.39 ?!
STRANA 1 OD 1
seaman Kako exportovati podesavnja iz Nod32 v2.70.39 ?! 07.09.2008. 20:17 T11865

status: user
broj poruka: 13
Pozdrav svima,
Zanima me postoji li nacin da se exportuju (izvezu) podesavanja u nekom formatu iz Nod32 ver.2.70.39. i da se pomenuta kasnije ponovo vrate u nod32 ili proslede dalje?! Naime uradio sam detaljna podesavanja na njemu i zeleo bih ponovo da ih vratim prilikom reinstalacije. Nemogu nigde da nadjem tu opciju u nod32. Ima li neko resenje?! Unapred hvala na odgovoru.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
nenika ESS 621 07.09.2008. 20:35 #69724

broj poruka: 1133

Eset smart 3.21 ima opciju import/export settings.Verovatno i svi ostali noviji.

ILI INSTALIRAJ NEKI ESS ILI KORISTI ACRONIS ZA BACKUP PA TI ONDA NECE NI TREBATI DA CUVAS PODESAVANJA NODa.
MACHINE ... 07.09.2008. 20:51 #69730

broj poruka: 5710
Samo ako imas Administrator verziju, jer se to radi preko baza preko randomly genarated *.xml fajla a algoritam imenovanja menja nazive...samo preko te LAN verzije koja pored update modula ima jos jedan dodatak Remote Administrator, dakle nije Standard verzija...tako je bilo ranije...

- A N G E L -

seaman Nod32 administrator verzija!!! 07.09.2008. 21:14 #69733

broj poruka: 13
Imam administrator verziju, ali sem mirrora u rubrici update nisam primetio neku razliku. Mozes li mi poslati neka detaljnija upustva kako to da izvedem. Unapred hvala i veliki pozdrav!!!
MACHINE Re: Nod32 administrator verzija!!! 07.09.2008. 22:30 #69750

broj poruka: 5710
Ostavi mail pa cu ti poslati skriptu sa vec predefinisanim parametrima na max. koju inkludujes u okviru MIRROR za baze, pa kada kod nekoga drugog uvezes te baze on ce uvesti i setovanja...ili ojs bolje postoji u okviru NOD32 start menija aplikacija za profile, zaboravih ime jer sam to radio pre godinu dana, u kojem napravis svoj xml i to je to, samo ga includujes u okviru transporta baza na neko mesto tj , DIR na disku...dakle kljuc svega je MIROR i INCLUDE a svoja setovanja podesis u okviru tog Managera iz start, Eset pa tamo neki djavo...videces da ce ti biti poznate poredjane opcije za sve moguce module

- A N G E L -

:: Imam administrator verziju, ali sem mirrora u rubrici update nisam primetio neku razliku. Mozes li mi poslati neka detaljnija upustva kako to da izvedem. Unapred hvala i veliki pozdrav!!!
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647275.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs