:: 1.OCZ 600W StealthXStream Gamers PSU/12cm fan/PF :: :: 2. Thermaltake W0144 - 600W, Purepower RX, ATX 12V 2.2, Active PFC, FAN, Cable Managemen :: :: Iskustvo i utisci o doticnim napajanjima i naravno ako imate predlog napajanja do 6500di :: :: :: Kad Inspiracija Cuti :: Razum Se Brzo Zamara... :: Roger Zelazny - Cronicles Of Ambe :: rampaGe. Dusan D.
Neka prica ko sta hoce, kad sam kupovao moj LC6550GP v2.0 svi su pricali da je sranje i da ce da rikne posle dva dana evo radi 24x7 vec pola godine i ne buni se, mogu da zamislim sta sve moze da potera napajanje iz gore navedenog linka a pri svemu tome kosta 7000 dinara. A ovo sa dole navedenog linka kosta 10€ vise.
Enermax Modu82+ 625W - od ovog napajanja nema boljeg u toj klasi a što je najveća fora nema ni tišeg. Mislim da može da se nabavi preko par ljudi iz oglasa.
Corsair HX620 - još jedno extra napajanje, iz ličnog iskustva sve najbolje. Može da se nađe kod naših prodavaca i to sa pet godina garancije.
Mislim da su ova napajanja malo skuplja od onoga što si planirao ali se nadam da možeš nešto da smuvaš.
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647275. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.