...ti je mnogo jeftinije, brze i lakse da to sam popravis :) moja preporuka koja se bazira na lomljenju displeja laptopa ti kaze da trazis drugi monitor, bez daljeg razmisljanja. Znaci, sad, odmah!
za polu-ispravan TFT, možda se neko javi, ali će ti verovatno držati slike i papir. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
Možda je nekom nesretniku crkla elektronika, pa se uparite.... nekako. Ma, prso` si ko balon, šta da te tešimo, ali ne očajavaj, mnogi su nauk imali sa nameštanjem kulera na proc, sa skidanjem kulera zalepljneog `žvakom`.... po principu pola meni, pola tebi kulere... i tako. Usput, moje poštovanje što nisi osuo paljbu po Asus-u kao krivcu.... mada bi ti možda bilo lakše... eto, vidi u tom servisu, šta god kewali, valjaće im za delove... taj se model baaaaaš prodaje, ko nekad quantum lct... a, možda i ti imaš sreće...
PA nije ASUS ni kriv, vec je moja krivica. 1000 monitora sam preturio preko ruke, statisticki gledano bar jedan sam morao da sjeb*m :) :) Svi mi kazu da se napravim mutav i da kazem `takav je bio kad sam otvorio kutiju` i da se nabedjujem sa prodavcima i da bi na kraju zamenili ali to je totalno ispod chasti. Zato sam fino otisao i kupio drugog ASUS-a (221MU tako nesto, sa DVIjem je i samo 2K din skuplji od ovog) i mogu da vam kazem da slika na tom drugom asusu izuva iz gaca :) od 20tak monitora ukljucenih koji stoje jedan pored drugog, ovaj asus je ubedljivo imao najlepsu sliku (uz Samsunga 225MW). Bas sam se iznenadio kvalitetom slike, nisam ocekivao :) mozda je nesto bilo do switcha ili je najbolje bio podesen ali se i sa 7m vidi da odskace od ostalih :)
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647275. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.