Koja je normalna temp.ove ploce? Sve sam uspeo da namestim, izasao novi BIOS za nju i odjednom sve radi ok. Doduse zaboravio sam prvi put da promenim napon za RAM na 2.1 zbog Geil-a. E sad. Posle 15 min. igranja COD4 CPU temp je oko 42, GPU je 53 a MB je 49. Da li je to normalno?
Za ovo doba godine i spoljne temperature, to su super temerature. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
Ja bih rekao da su temperature extra...Obzirom da se nForce dosta vise greje od Intel Chipset-ova ovo je super...Po mom iskustvu bi temp trebala da bude jos veca...Samo vozi...
I Want to believe - The truth is out there OC House @PCBeast@
Pustim Prime i on odmah izbaci neki error. Na prvom proracunu. Sta je u pitanju? Ili je jednostavno kofiguracije suvise ne kompatibilna sa samom sobom. btw sastoji se od
P5N32-E-SLI Q6600 4x1GB/800 Geil Ultra GF9600GT Palit Sonic 460W Cooler Master Extreme Power Plus WD2500AAKS Pioneer 215DBK
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647275. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.