xp1700+ radi kao xp 3300 ili 3400 + ne znam tacno :)
STRANA 1 OD 1
daklu
xp1700+ radi kao xp 3300 ili 3400 + ne znam tacno :)
20.11.2005. 19:33
T1093
status: user broj poruka: 10
ovako! overklokovan! stabilan! hladan! ja ne znam da li je neko imao prilike da ovako nesto uradi!? :) kuler! je obican! nista specijalno! nikakvo dodatno hladjenje! procesor radi na 43 44 stepena! dakle! neverovatno :) evo linka
pa ajde.. ja hteo vama kolegama :) da napisem prvo :) hehehe :) ne morate da verujete :) sve slike! cpu-z i slicno sam okacio na forum elitsecurity :) evo linka :)
inace! poslednje je bilo .. da je radio na 2413 ... a da sam ga bootovao na 2563 :) cini mi se :) hehehe :) ne lazem! nemam potrebu?! zar ne? idite vidite slike koje sam okacio... i javite se ako ocete da kupite :) pozdrav aca
Proveri sa programom prime 95 dali procesor radi ispravno na tim frekfencijama....,pusti ga jedno 24h na torturu...!!!!Ja sam imao primerak otkljucanog t-bred 1700 xp athlona i uspevao sam da postignem iste frekfencije(2400mhz cak i 2500 da butuje) sa obicnim-malo boljim kulerom ,ali mi je procesor potpuno ispravno radio na 166x12 ili 2000mhz sa naponom 1.65..44c...!!!
Hej ljudi uneli ste pravu konfuziju oko ovog procesora, jel to neka zajebancija ili vi to ozbiljno? Vidim ima veze i Epox-ova ploča sa Nforce 2 čipsetom. Ajde neka mi neki ortak pošalje mišljenje kako bi sav taj ovrerklok eventualno radio na ploči sa "metuzalemom" od čipseta kao što je KT-266A javi te mi na mail NPALACK@PTT.YU Ako ste to uradili pa vi ste bre ljudine. Pozdrav svima od BITTERMANA.
Prvo moras da saznas koji procesor imas Palomino, thoroughbre A ili B, ako ima Palomino ili A, zaboravi na neki rezultat, a ako imas B, mozes da teras dokle god ti ploca dozvoljava.
Tebi je ploca ogranicenje, tako da max mozes eventulano da doguras do magistrale od 166 ako i dotle stignes...
:: Hej ljudi uneli ste pravu konfuziju oko ovog procesora, jel to neka zajebancija ili vi to ozbiljno :: Vidim ima veze i Epox-ova ploča sa Nforce 2 čipsetom :: Ajde neka mi neki ortak pošalje mišljenje kako bi sav taj ovrerklok eventualno radio na ploči sa "metuzalemom" od čipseta kao što je KT-266 :: javi te mi na mail NPALACK@PTT.Y :: Ako ste to uradili pa vi ste bre ljudine :: Pozdrav svima od BITTERMANA :: :: ::
:: :: :: :: uspeo sam da ... overklokujem isti procesor na 2500 mhz! .. e sada...:) verovali ili ne? on radi na 2500 .. ali moram da ga drzim na terasi :) heheh :: evo slike :: http://img236.imageshack.us/my.php?image=2500mhz6pr.jp
alo dechak... polako smiri se na trenutak... pusti ga samo 5min kroz Prime95 pa ako ga ne spalis znaci da je ok masina a ako ti pijavi hardware failure... znas sta ti je ciniti... i ja sam uradio isto sa 3000+ a64, nagurao ga na 8*340MHz ali zato samo pokrenes nesto sto trazi iole matematike i ode sve u qrac.
Broj postavljenih tema: 60412. Broj poslatih odgovora: 647573. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.