intel e8200 na 2,66ghz asus p5k pro geil 2x1gb ultra dual na 800mhz
Pitanje je da li neko ima iskustva/zna sta konkretno (stavka po stavka) treba u Bios-u promeniti od parametara da bih mogao maksimalno da podignem frekvenciju procesora i memorije za stabilan rad (bez dizanja napona ili sa dizanjem). Hvala unapred.
Dobrodosao na forum, a najbolje da te posavetuje neko ko vec ima slicnu plocu, ima dosta ljudi ovde na forumu koji ti mogu pomoci, samo treba malo vise kuckati.
Probaj da pretrazis ovaj i jos par foruma sigurno ces naci odgovor.
@ Abner sa satelitski net pise Flatrate beim datemempfag, sto znaci nemere ti protok podataka, a postoji i mogucnost da kad je nocu slab saobracaj uz paket od 4000kb/s (55e) i doplatu od 10e ostvari i brzina od 24000kb/s sto je vec . Zamisi zakupis takvu vezu u Srbiji za samo 65e!!! Nestvarno...
Sta da ti kazem drzim ti palceve, ali ne zaboravi uplink vezu koja ce ti doci kao sto ti je drugi kolega vec rekao. I ne zaboravi da smo mi dosta juznije od austrijskih i nemackin provajdera za satelitski net te da verovatno ne bi mogao da izvuces maksimalno kvalitetnu (brzu) vezu, mozda grresim ali meni to sve izgleda previse lepo da bi bilo istinito.
Jos jednom drzim ti palceve da uspes i preneses iskustva ostalima, smo ne znam za sta ti treba brzina 24000 kb/s.
Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !!!
:: @ Abner sa satelitski net pise Flatrate beim datemempfag, sto znaci nemere ti protok podataka, a postoji i mogucnost da kad je nocu slab saobracaj uz paket od 4000kb/s (55e) i doplatu od 10e ostvari i brzina od 24000kb/s sto je vec . :: Zamisi zakupis takvu vezu u Srbiji za samo 65e!!! Nestvarno.. :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647275. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.