Kad palim komp ugasi se posle 2-3 sec. pa opet kad pritisnem dugme ukljuci se ok Nekad se ugasi dva put za redom pa proradi treci put. Da nije dugme u pitanju ili ...?
Oće da prsne naponska sekcija i po koji kondenzator na Gigabyte-u, ali najlakše ti je da prvo probaš sa drugim napajanjem. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
Mislim da si u pravu kad kazes da je dugme za ukljucivanje. Imao sam isti problem, izmenjao sam sve delove od napajanja preko memare do graficke, ali isto. Sumnjao sam i na BIOS i na razne viruse. Posle desetak dana akanja, otkacio sam prekidac i ukljucio ga na `kratak spoj` i radio je bez problema. Posle sam zamenio prekidac i evo radi vec mesecima. Kuc-kuc, da ne ureknem.
na staroj ploci mi se tako palio iz prvog-drugog puta, posle je poceo iz 4-5 i na kraju se sprzila. ispostavilo se da su kondenzatori, ali posto nisam odneo do nekog servisa na vreme spalila mi je i procesor...
Izgleda da je memorija, imam 4 stangle 1x512 kingston 400 1x256 kingston 400 1x256 take ms 400 1x 256 pqi 400 ostavio sam samo pqi za probu i sada radi ok pali iz prve :) Sad cu da izmenjam sve redom da vidim koja zeza ili mozda neki slot zeza!?
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647275. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.