Jok opusteno, nema degradacije daj mi samo 5-10 min da iskopam topic, fora je da ima neki bug, pa ga kao ostavis da iskulira ili tako nesto pa opet sve ok, sa cu nadjem link.
Stvar je kao da imaju `zagrevanje` pa su onda stabilni, mada zaista cudno.. Inace treba da se iscita topic posle pise vise stvari gde je jasnije.
I jos jedna stvar, ovaj baja je opasan clocker kad tera 45nm na 1.65v i to jos oce 24/7 na toj voltazi + to za 4.5GHz. Mislim da taj clock ide sa ispod 1.4v ako nisam lupio, a mislim da nisam..:)
:: Jok opusteno, nema degradacije daj mi samo 5-10 min da iskopam topic, fora je da ima neki bug, pa ga kao ostavis da iskulira ili tako nesto pa opet sve ok, sa cu nadjem link :: :: :: Da, evo g :: :: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=179965&highlight=Degradatio :: :: Stvar je kao da imaju `zagrevanje` pa su onda stabilni, mada zaista cudno. :: Inace treba da se iscita topic posle pise vise stvari gde je jasnije :: :: I jos jedna stvar, ovaj baja je opasan clocker kad tera 45nm na 1.65v ! i 4.5GHz :: Mislim da taj clock ide sa ispod 1.4v ako nisam lupio, a mislim da nisam..:)
Da, mada doduse kod ovog lika..realno mozda je i doslo do degradacije kad je terao 1.65v to je ipak puno za 45nm i jos on to Prime vrti..tj. bar kaze stabilno 30min mozda meri po tome da nije se win cresovo ili tako nesto..
Pod LN2 mozes da radis sta hoces tih problema nema...CPU se jednostavno ponasa lagodno kao da je uspavan i nista mu ne smeta i mozes da ga przis voltazama pa cak i da prime-ujes!
Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power! @PCBeast@
:: Da, mada doduse kod ovog lika..realno mozda je i doslo do degradacije kad je terao 1.65v to je ipak puno za 45nm i jos on to Prime vrti..tj. bar kaze stabilno 30min mozda meri po tome da nije se win cresovo ili tako nesto..
10$ da je ovaj na air cooling. Usput, lik je napisao `open case` tako da LN2 otpada.
Inace, jel bi na kraju nesto sa onim fanovima ? rice mi napajanje tj. prekidac u petak izem ti..danas mi bilo usput pa zamenio za drugo te sam forume samo listao na brzinu kad sam kod ortaka pre skole, tako da nisam nista ni citao, malo sam u off-u sada .
*mali edit*
Sad sam malo prosamaro temu sa link-a sto psyman bacio, i vidim 2 stavke. 1. lik jeste na air cooling :) ima Scythe Mugena 2. Na 3 strani valjda je vec neko bacio isti link koji sam i ja ovde..
:: 10$ da je ovaj na air cooling :: Usput, lik je napisao `open case` tako da LN2 otpada :: :: Inace, jel bi na kraju nesto sa onim fanovima ? rice mi napajanje tj. prekidac u petak izem ti..danas mi bilo usput pa zamenio za drugo te sam forume samo listao na brzinu kad sam kod ortaka pre skole, tako da nisam nista ni citao, malo sam u off-u sada :: ::
Ja cu izgleda morati da uzmem Noctua-u po svoj prilici!A kad uzmem proce mesec-dva i pojavice se ovi Cooler Master i opet odose pare!Ubi ovaj hardware,ko ga i izmisli
Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power! @PCBeast@
Skoro sam kupio ovaj proc,jos je nisam klokovao.Default cpucore mi je na 1.20 v,koja je najniza optimalna voltaza za default brzinu (3 GHZ),i za 3.60 GHZ,mislim da je to sasvim dovoljno ....
moze da oshteti semiconuctor-e tj poluprovodnike ... (: A lik je wolfdale-a podizao na 1.65 v ( ni stariji pentiumi nisu radili na tim naponima :D sem mozda willamete-a poz
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647275. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.