1: na ati9000 (catalyst 6-11) i pinnacle pctv nece da mi radi tv ako ide preko direct show, istu gresku kao christv daje i dscaler (device not connected, edirectshowexception) dok ako izabrem drugi source u dscaleru bez dshow onda imam sliku i sve je ok (mada nema zvuka jer ne vidi kroz pci). Igre i filmovi rade dobro, kodeci ne pomazu kao ni promena drajvera. jedino ako nije zacrkao xp, da li bi resila problem instalacija wina? nece da mi se digne ccc iako imam .net2
2: da li je Avira antivir lagan i okretan (manje zahtevan od avasta?) za p3 masine sa 256mb rama?
Ako imas ff direct show ,deinstalisi stavi codece odvojeno .Iskljuci advanced hardware overlay ako imas ukljuceno u aplikacijama .Nagadjam ali probaj to mozda upali. A za p3 ti je najjaci nod32 ne uzima mnogo resurse .Tesko ti je naci neki novi antivirus koji ne uzima mnogo resursa na p3 ,jer su sve nove verzije pravljenje sa novije masine .
Ako ti taj p3 sluzi za download preko net-a ,i ne treba ti antivirus ,mozes preko mreze da tu masinu skeniras na viruse.A ako ti sluzi za neku stariju igricu opet nemoj usporice ti masinu opet.Ja licno ne bi stavljao novije antivirus na tu masinu nego bi je skenirao preko mreze.
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647275. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.