Hteo bih da se zahvalim svim forumašima na komentarima, sugestijama i predlozima koji su mi zaista svi do jednog pomogli da pronađem i otklonim probleme na mojoj mašini koje sam imao u prošlih 4-5 dana.
`Komp` je još uvek van kućišta, upravo sam završio sva testiranja i analize i sve radi ko zmaj HVALA još jednom. Bolesni Hyper X radi kao DDR2-960 bez pipanja napona.
Taj plavi CoolerMaster sa desne strane duva u njega, a ima još jedna 12-ica, koja je na zadnjoj strani kućišta i tačno se nalazi na toj levoj strani 212-ice gde nema kulera i on izvlači dalje topao vazduh napolje (koji je onaj desni izduvao). Isto je cooler master i obajica se vrte na 2k obrtaja. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
Za loto... Jbg, ali može da služi kao pancir, provreno.
:: To cu ja da kupim, kad dobijem na Lotou. :: A moracu i pancir, kao preventivu od drage mi gospodje. :: :: Nightbird :: ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme :: HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena. :: ::
Sad sam našao na jednom PCberza forumu da je neki lik rekao da se beži od tog 91mm modela, jer su neverovatno štedeli na materijalu! Ventilator je OK, ali je hladnjak upropašćen. Temperatura je veća bar za koren iz 1,8 farenhajta. Tako da, jebi ga, budite oprezni.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
:: To cu ja da kupim, kad dobijem na Lotou. :: A moracu i pancir, kao preventivu od drage mi gospodje. :: :: Nightbird :: ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme :: HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena. :: ::
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647275. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.