Probana je mashina sa Radeon-om X1800XL karticom i iste se stvari deshavaju. Radeon mi cak zabada plavi ekran kad pocinju testovi. Tako da neispravnost ASUS 8800 GTS otpada. U zivotu nisam bio u ovakvom rebusu. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
Nisam bas ispratio sve ali kad je to pocelo da se desava u opste?Jel ti prethodno sve radilo kako treba?Koji OS koristis?Jesi li pokusao da update-ujes DX?U benchmark-u glavnu ulogu igra ,GPU,Cpu pa hard...Da nemas negde bad sector na hardu?Jesi li pokusao da dignes OS na drugom hardu?Napajanje?
Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power! @PCBeast@
:: :: Probana je mashina sa Radeon-om X1800XL karticom i iste se stvari deshavaju. Radeon mi cak zabada plavi ekran kad pocinju testovi. Tako da neispravnost ASUS 8800 GTS otpada. :: U zivotu nisam bio u ovakvom rebusu :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
udjes na C particiju, zatim WINDOWS, pa system32 (ako koristis 64bitni onda system WOW 64), pa FUTUREMARK, pa u MSC i obrisi desni fajl. Kod mene se on zove Direcpll.dll Doduse mene to smara samo na 32bitnom sistemu, da nece da pokrene 3D mark nego moram da brisem taj glupi fajl. A na 64bitnom me to uopste ne smara, pokrece ga iz prve. Srecno! To mi jedino pada na pamet...
Najnovija fora je da sa svezim XP-om SP2 Radeon X1800XL nece ni da pokrene 3D odmah zabada. Znaci nista, ni igru ni 3d mark nista. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
podesis da ne radi 15min (0), sve na 100%. Chekiras sve vezano za CPU, 2D, 3D, RAM, HDD, CD-DVD (gurni neki disk). U opcijama stavi da testir aLocal Vide memory Only, ignore skipped frames u 3D mozes vecu rezoluciju prozora, za hdd namesti sve sa log bad sectors, smart...i da radi sve testove cyclic. Pusti da radi nekoliko sati...javi rezultate i obrati paznju na greske
Definitivno je crkla jedna od 2 x 2 GB GEIL Black dragon. Jedna je ispravna a druga cim se ubode u prvi slot gde druga radi, sve prsava.
Znaci nije problem do ploce i dual channel-a vec do jedne plocice od 2 GB koja ne radi ni u jednom slotu kako treba. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
Ma dobro kad se naslo, al` ti ranije rece da svi testovi prodju kako treba a da samo zabada u 3DMarku. Nema razloga da ti ne verujem na rec, al` izem ti ja onda testove kad su toliko precizni da nas drugar tri dana ne spava, ne jede, itd... Nadam se da imas garanciju na memoriju da te ne kosta novaca ako je vec moralo zivaca, pozdrav.
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647275. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.