Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Servis i "overklokovanje"
Random Reset Problem Fixed
STRANA 1 OD 1
Equinoxe Random Reset Problem Fixed 26.05.2008. 17:00 T10020

status: user
broj poruka: 12057

Problem je rešen zamenom ploče tako da je predpostavka MACHINE-a i mene bila na mestu. Inače naravno to ne bi radio tek tako bez veze, zamenjena je prethodna na kratko sa GA-P35-DS3L i sve je prradilo kako treba.

Inače koga zanima, na ASUS Maximus Formulu staje bez problema CM Hyper 212 sa upozorenjem. Ako planirate da zakačite onaj ASUS ventilatorčić na čipset, drugi ventilator 12-ica neće stati zbog njega. Ako ne stavite malog Asus-a, staju obe 12-ice na Hyper 212 bez ptoblema.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
MACHINE ma staje na nju i CM MARS 26.05.2008. 17:23 #55846

broj poruka: 5710
ta mala turbina hladi naposnku sekciju i nije nesto neophodna. Kao sturjanja dolaze i u kolizju sa CPU coolerom...ali nije bas tako...

sto se tice ASUS vs GA to nisu nikakve predrasude niti verovanja jer je u pitanju `pure science`. Naprosto GA je XYZ puta inferiorniji od asusa u svakom segmentu. Tako je vec 2 decenije...naprosto, ako izuzmemo slastece reklema Gigabytea kvalitet ugradjenih komponenti je daleko ispod Asustek novoa bez ozbira sto GA na oko deluje `mocnije`. Broj bilo kojih otkaza na Asusu u mom 15-ogodisnjem iskustvu bio je 10x manji nego na svim ostlaim zajedno...dok je u samom vrh bio epox, msi i naravno ga koji je riknavao na najbizarnije nacine cak i samim stajanjem van struje...dok tako nesto nisam video na Asusu koliko god da sam je maltretirao, savijao, vadio, polivao vodom u radu - naravno slucajno (da, cak i to!!! dovoljno je bilo samo susenje verovali ili ne). Kod GA to nije u pitanju konkretan model vec su citave serije defektne u poslednje 2 godine sam se nagledao p965 i p35 ploca...ma, da se ne ponavljam :)))

- A N G E L -

Equinoxe Re: 26.05.2008. 18:05 #55847

broj poruka: 12057

Ploča izgleda mnogo kvalitetnije od DS3P (isto toliko i košta), ali daleko od toga da DS3P je ona krš. . Mislim da je ipak bio maler u pitanju, i ne bi trebalo nikog terati od GA ploča.
Ništa ja ovde ne reklamiram ili ne branim jednostavno nisam imao ovakvih problema sa GA nikad. Izlgeda da im forsiranje (OC) ne prija baš najbolje.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...

Pisko OK 26.05.2008. 19:04 #55853

broj poruka: 6654
OK, ipak glavni okrivljeni pade na ispitivanju, nema krimića! Ali, morao si empirijski da probaš, jer smo onako mogli unedogled....

Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!

pwner re 26.05.2008. 19:06 #55855

broj poruka: 475
Drago mi je da si resio problem. Machine i ti ste dobili na lutriji xD. Svejedno, manje muke za tebe.
Poz

P.S. Moj Epox je gazio 5 godina bez problema i bez ikakvih bagova (nForce 2 Ultra)...

Vaskev re 26.05.2008. 20:46 #55867

broj poruka: 1673
Znaci ipak je lazljiva ploca kriva...

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647275.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs