Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Umrežavanje i mrežna oprema
Telekom Adsl i Planet wrt414
STRANA 1 OD 1
BAnefi Telekom Adsl i Planet wrt414 10.05.2008. 09:56 T9730

status: user
broj poruka: 114
Dobio sam neki adsl telekoma srbije u pitanju je neki kinez huawei hocu da ga povezem na moj Planet wrt414 wireless ruter.
DA li je to moguce i sta treba uraditi...
Do sada sam koristio taj ruter sa acess pointom 4033 planet i sve je radilo, verovatno treba da ga resetujem na fabricko pa da nesto namestim...
Ako je neko imao slicno ili isto podesavanje... Hvala.
B.F.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
BAnefi ,,,,.... 10.05.2008. 09:57 #53926

Inace, kakav je ovaj telekom adsl, uplatio sam onaj adsl2 1024.... Nadam se boljem internetu od bezicnog....
B.F.

Ognjeni Re: ,,,,.... 10.05.2008. 11:51 #53932

broj poruka: 4518
Cuo sam dosta zalbi na brzinu telekoma u poslednje vreme...mada sve je to individualno, videces i sam kada se `nakacis`

Ajd uzdravlje :)

:: Inace, kakav je ovaj telekom adsl, uplatio sam onaj adsl2 1024.... Nadam se boljem internetu od bezicnog...
:: B.F.
::
::
jumperjack Adsl 10.05.2008. 16:13 #53964

broj poruka: 497
Sto kaze Ognjeni sve je individualno, koristim Telekom Adsl i to isti paket koji i ti hoces, povezan isto na wireless mada TP Link ali mislim da nema nikakve veze do rutera, sto se tice telekoma nema nikakvih ogranicenja...u zavisnosti od toga sta ces raditi...sto se tice uploada je, manje vise, smejurija ali download je vrlo pristojan!!!!

Equinoxe Re: 10.05.2008. 17:39 #53976

broj poruka: 12057

Imam taj Telekom ADSL 1MB paket i sve radi `po propisu` i `sve` je dostupno.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...

BAnefi ... 10.05.2008. 17:39 #53977

jumperjack , mozes li mi ispricati neka opsta podesavanja na tom tvom tplinku... pa cu da probam da namestim....
B.F.

jumperjack Pa... 10.05.2008. 18:02 #53981

broj poruka: 497
mozda ce te smoriti ali nisam nista podesavao, pored Wireless doticni TPlink ima i 4 lan ulaza, lepo sam u ulazni lan ubo mrezni iz Adsl a na izlaz 2 mrezna za kompove, koliko mi treba i wireless za lap top, nisam ni pristupao uredjaju preko IP, jednostavno je sve radilo na fabrickim podesavanjima..E sada...ti mozes da se igras ako ti treba da neki racunar nesto ogranicavas ili nekom zabranis pristup netu ili tako nesto, ali to je vec neka druga prica koja se tice administracije....Ne znam da li tvoj Planet mora nesto posebno da se podesava, nisam jos cuo da se neko mucio sa podesavanjima wirelwss rutera!!!!

majki ... 11.05.2008. 03:44 #54045

broj poruka: 7
Ako je taj `huawei` - ADSL ruter, dovoljno je da kablom spojis njegov lan port sa wan portom na tom WRT414 (kao sto je uradio jumperjack). Sva podesavanja ostavi po defaultu i uredjaj ce raditi kao obican AP (to ti i treba, jer jedan ruter vec imas).
Inace, pomenuti 4033 mozes iskoristiti na slican nacin.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs