Asus wl-520g. Radio je kod moje sestre jedno 1.5 god, i to savrseno. Onda je poceo da zeza net ,i da gubi mrezu, ali sam konstatovao da je do sbb-a jer nije radilo ni preko lan-a, sto su njihovi `strucnjaci` i konstatovali.
elem, po sredjivanu neta, doticni asus nije hteo da povuce ip od modema? iako je sve ranije radilo po default settings vise nije hteo ni da cuje da povuce ip.
Doneo sam ga kod mene gde je isto ranije radio po defaultu, povuce ip (ptt kds), radi net preko lan-a, konektujem se na njega WL, pridjem podesavanjima preko WL i sve, ali net preko wl nikako.
Dam ga drugaru, kod njega radi lan net, ali mu u opste ne radi wireless mreza ??? (tako kaze).
Stavio sam novi firmware, ali sve isto.. POMOC PLZZZZZZZZZ
izvini sto se ovako ubacujem, vidim da koristis ptt kds, pa me interesuje sta je potrebno uraditi da bi mogao da se koristi net na vise racunara (pre neki dan sam postavio pitanje za kolegu, a on jos nije uspeo da resi problem), ja nisam imao vremena
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.