Ovako. Imam wireless net. Antena (Yagi) mi se nalazi na krovu i prikljucena je na ruter koje je takodje na krovu(u nekoj kutiji).Ruter je Planet WAP-4035 54Mbps AP/AP Client/Bridge/Repeeater mode. Imam kabal koji je dovucen u kucu i prikljucen na desktop komp i prikljucen u lan.E sad, ja sam uzeo laptop i imam integrisan WLAN u njemu. Mene sad zanima da li ja mogu da se konektujem na taj ruter preko Wlan-a na laptopu i da izadjem na internet? Ali jos uvek da radi net na desktopu. Nesto sam citao da to ima veze sa Repeater modom. Da li je nesto ovako izvodljivo? I ako neko zna,da mi malo to pojasni(kako ,sta i sl.). Unapred hvala. Pozdrav.
Jedan ruter sluzi za jednu bezicnu mrezu. U ovom slucaju to je Planet i on ti sluzi za Wireless internet. Ako ga upotrebis za kucnu mrezu, izgubices internet. Resenje: Kupi jos jedan, najjeftiniji wireless router ili AP. Bolje router.
Evo uzeo sam sad ovaj ruter TP-Link 430G. I radi ko sat. Hvala na svemu. Samo kako da namestim da se konektujem na net kao na dial-up a ne da budem non stop konektovan?
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.