Wifi i mreza ne rade, ali stoji connected no internet. Probao wifi dongle isto stanje. Posto na laptopu imam samo usb-c, probao sam i usb-c ethernet adapter isto, connected no internet.
Probao sam bukvalno sve moguce komande u cmd sa ipconfig /renew /regenerate /flushdns, remove devices uninstall drivers, instalacija poslednjih drivera.
Sta moze biti, a da ne moram da se reinstall windows.
“La debilidad no está en nosotros, es lo que tenemos afuera”.
:: Wifi i mreza ne rade, ali stoji connected no internet. :: Probao wifi dongle isto stanje. :: Posto na laptopu imam samo usb-c, probao sam i usb-c ethernet adapter isto, connected no internet. :: :: Probao sam bukvalno sve moguce komande u cmd sa ipconfig /renew /regenerate /flushdns, remove devices uninstall drivers, instalacija poslednjih drivera. :: :: Sta moze biti, a da ne moram da se reinstall windows :: :: Meni je u glavi da mi je hibernate nesto zeznuo. :: :: hvala. pozdrav ::
U jee Pa restratovan hiljadu puta. A za hibernate cisto komentar, jer sam cuo da se ljudima svasta desava posle njega, i u smislu mozda se neko pronadje...
Na laptopu sve radi samo jednostavno nema interneta...
:: Meni je u glavi da mi je hibernate nesto zeznuo. :: :: Pa restartuj laptop :: :: “La debilidad no está en nosotros, es lo que tenemos afuera”. :: :: :: Wifi i mreza ne rade, ali stoji connected no internet. :: :: Probao wifi dongle isto stanje. :: :: Posto na laptopu imam samo usb-c, probao sam i usb-c ethernet adapter isto, connected no internet. :: :: :: :: Probao sam bukvalno sve moguce komande u cmd sa ipconfig /renew /regenerate /flushdns, remove devices uninstall drivers, instalacija poslednjih drivera. :: :: :: :: Sta moze biti, a da ne moram da se reinstall windows :: :: :: :: Meni je u glavi da mi je hibernate nesto zeznuo. :: :: :: :: hvala. pozdrav :: ::
Podigni Windows 10 sa Hirens USBa pa vidi da li radi. Ako ne radi, onda nije sofverski problem i ne treba ti reinstalacija sistema. Ako radi, reisnstalacija ili ciscenje od malvera ce ti pomoci.
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646986. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.