Ne može optika preko wifi da mi izvuče preko 600/300 a paket je 1000/400 A pošto provajderi brzinu iz ugovora garantuju brzinom na kabl ja sam eto spreman da uzmem i razvučem kabl I da to bude bar 870 na ajfonu kod kolege vmarc :)
:: U ggtrn vention 5m cat7 1400di :: 922mbps :: :: Trebace mi switch zbog jednog slobodnog lan porta samo pa da i na drugu masinu dovučem lepo fino ovako. :: :: :: Hvala na odgovorima :: :: ::
Kad sam neki vrljavi nikakav 3m nakacio zvao babune u podršci kazu uključite normalniju mrežu Pokazuje nam ovde 100mbps, ja kazem ok vi ste mi ovaj ustupili pretpostavljao sam da će biti ekstra pa sam onda kupio I kotur kad sam imao neku ideju pa odustao od svega i uzeo gotovo ovo. Da je bilo 8ica na bum usput po gradu uzeo bih. Bitno da je rešeno :)
Agresor kad si uzimao to i koliko se razvlacila dostava? Ja par godina ne vrtim po aliju nit porucujem ali ima zanimljivih stvari
pa ove besplatne ili dostave do 3eur su bile 15-20-40 dana
iz nekih prodavnica sam narucivao vise puta istu stvar i jednom mi stiglo za 40 dana a drugi put za 10
imao sam 3 puta problem jednom mi stiglo pogresno jednom su probili rok i jednom je bio pogresan/manji broj komada u sva tri slucaja su mi vratili novac za manje od 7 dana ( u razlicitim prodavnicama )
cak mi je u jednom slucaju nakon probijenog roka i povracaja novca stigao paket 5 dana kasnije
Nisam siguran konkretno da li ti ovaj model zavrsava posao, ali proveri ostale, ovaj je jedan od povoljnijih.
“La debilidad no está en nosotros, es lo que tenemos afuera”.
:: Ima li kod nas neki krsteni opticki ruter koji ima bar 8 lan portova :: :: Televizija zauzima 3, NAS, printer i dva racunara.. :: :: Ili ipak mora switch.. :: :: Citat: :: `Молимо паметне да престану са попуштањем, ситуација је постала неподношљива!` :: ::
Radio sam ja sa njim u vise navrata. Mocna ali skupa sprava, koja njemu ne igra u potpunosti jer ima 5 gigabitnih portova. Pored toga, treba mu SFP adapter, koji ako ne dobije od provajdera, kosta pravo malo bogatstvo. Sve u svemu, kupi neki dobar gigabitni switch, ne zanosi se optickim ruterima.
:: https://mikrotik.com/product/RB2011iLS-I :: :: Nisam siguran konkretno da li ti ovaj model zavrsava posao, ali proveri ostale, ovaj je jedan od povoljnijih :: :: “La debilidad no está en nosotros, es lo que tenemos afuera”. :: :: :: Ima li kod nas neki krsteni opticki ruter koji ima bar 8 lan portova :: :: :: :: Televizija zauzima 3, NAS, printer i dva racunara.. :: :: :: :: Ili ipak mora switch.. :: :: :: :: Citat: :: :: `Молимо паметне да престану са попуштањем, ситуација је постала неподношљива!` :: :: :: ::
Ma switch imam neki Tp-Link kao i jedan njihov ruter 1043w ali ih nisam koristio od kako sam davno dobio SBB gateway...
Pre mesec dana predjoh na optiku i sad treba nekako da ispovezujem sve da radi... Sa switch-om ili tim dodatnim GB ruterom biti previse uredjaja ispred racunara na kome radim...
ALI sta je tu je...
Hvala na savetima :-)
Citat: `Молимо паметне да престану са попуштањем, ситуација је постала неподношљива!`
:: Ruter :: Proucavao I ja raspitivao se jurio i na kraju uspeo da svedem to da mi bukvalno treba samo switch sa 2 porta za računare. :: :: Ajde bas javi sta si uzeo i kako si resio to tvoj :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646987. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.