Treba mi mali program koji je softverski prekidac za mrezu za windows.Nesto kao u linuksu-jednim klikom da se konektujes ili diskonektujes na mrezu,da je jednostavn i besplatan.Malo gledah po netu ali sve nesto tipa merenje protoka mreze/podesavanje i trial.
ASUS STRIX B450-F Ryzen 2600 CM Nepton 140XL Kingston HyperX 2x8GB PREDATOR @3600 Gigabyte WF GTX 1060 3GB KINGSTON A400 480GB CM Storm Trooper
:: :: Desni klik na mrezu enable/disable :: Mislim da je to dovoljn :: Ako ti je bas komplikovano da udjes u network connections izbaci precicu na deskto :: ::
`The aim of public education is not to spread enlightement at all. It is simply to reduce as many individuals as possible to the same safe level, to breed a standard citizenry, to put down dissent and originallity.`
Ima vrlo jednostavan, najprostiji a efikasan nacin. Potreban ti je samo notepad.
1. Za gasenje mreze: upises u notepad komandu
echo off ipconfig /release exit
Sacuvaj fajl sa ekstenzijom .bat umesto .txt
2. Za ponovno aktiviranje mreze:
echo off ipconfig /renew ipconfig /registerdns exit
Takodje sacuvaj fajl sa ekstenzijom .bat U principu 2. radi i bez komande /registerdns, ali ako nekad ne bude proradilo iz prve, dodaj /registerdns.
Ove ikonice mozes da promenis i da stavis gde god ti treba kao precicu.
Crta ličnosti je uopšten i usredsređen neuropsihički sistem, svojstven za individuu, kadar da različite draži ucini funkcionalno ekvivalentnim i da započne i vodi različite vidove adaptivnog i ekspresivnog ponašanja. Gordon Allport
:: :: Treba mi mali program koji je softverski prekidac za mrezu za windows.Nesto kao u linuksu-jednim klikom da se konektujes ili diskonektujes na mrezu,da je jednostavn i besplatan.Malo gledah po netu ali sve nesto tipa merenje protoka mreze/podesavanje i trial.
`The aim of public education is not to spread enlightement at all. It is simply to reduce as many individuals as possible to the same safe level, to breed a standard citizenry, to put down dissent and originallity.`
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646986. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.