PING koristi ICMP a tebi treba gubitak paketa na TCP-u a za to ti treba custom programce koje radi TCP ping po portu. UDP te isto ne zanima. Racunaj da je na TCPping sve do 5% gubitaka OK.
`Budućnost pripada onima koji su u vreme velikih promena spremni učiti, a oni koji misle da više nemaju šta da nauče, ostaće zatečeni u svetu koji više ne postoji` - Eric Hoffer
@luja-88 hvala ovo prvo -t nije ono sto meni treba ali pathping je za sada najbolje resenje znao sam i za to ali je tu problem sto mora da se ceka 10min a dok ne bude gotovo ne mozes da vidis rezultate u realnom vremenu
jedino ako znas kako da se podesi vreme znaci umesto 600 sec na 250 recimo ?
@MACHINE hvala na adsl koji sam imao 10+ godina imao sam 0% gubitak 24/7/365 a na ovom kablovskom mozda dnevno period od sat dva da moze da izvuce par hiljada paketa bez gubitka inace je gubitak uvek od 1% 2% 5% pa do 40% ili 100% nekada
e sad mnogi kao i ti kazu 1% nije nista i ja bih se slozio da to traje par sekundi ali to kad krene traje nekoliko minuta pa i sati a cim traje duze od 10 sekundi ako za to vreme izuzmemo razne smetnje u streamingu i igricama budem izbacen sa servera
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646986. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.