Ja koristim ugreen kablove samo cat6 i pored lan jos dosta tipa usb hdmi njihovih kablova..imas ih na aliexpressu imaju zvanicnu prodavnicu.. najpovoljniji su na aliju...jedino sto ces cekati malo + jos ide ona kineska nova godina
Pravo da ti kazem, nemam ni ja. Imam S-BOX HDMI, srecom oklopljen je bolje. Nekih 2 m. Sve radi kako treba. Jos mi je u istoj kanalice gde su mi i ostali strujni kablovi, kao i mrezni. Nema nikakvih smetnji.
LAN kabl ti uopste ne treba kvalitetan, dovoljan je DRAKA iz Netiksa i tamo je najjeftiniji, imas fabricki gotov od koliko god hoces metara.
HDMI ako hoces najkvalitetniji, pogledaj u Kanibalu, tamo ima izvor kablova i to jako kvalitetnih, ali naravno i skupih.
Za produzni, ja bih gledao APC, ima onih finih belih za 30eu npr., by Scheider, sa prekidacem i zastitom, fenomenalni su i atraktivni.
:: Ovi Ugreen nisu losi, top proizvod su i na Amazonu.. A nisu skupi.. :: :: :: A ovaj produzni nema vise u prodaji kod nas? Neka kvalitetna alternativa :: :: :: Lagane PC igre!https://goo.gl/nReEin :: :: A ove su jos laganije!https://goo.gl/v7sVst :: ::
Ma Lan mi treba jedan, mozda dva, i ovi sa Alija su sasvim ok i nisu tako skupi.. HDMI mi za sad ne treba, a sto se tice produznog ovi sto imaju kod nas APC u monitoru na primer, 30-50e su sasvim ok, to ipak zelim kvalitetno jer ce dosta toga high end da se nakaci, pa koliko toliko da zastiti..
Skoro mi crko tv preko kabla od kablovske, ali moglo je da se popravi.. :D
Sumnjam da ovi u Kopernikusu i znaju sta je to, ali pitacu.. :D I ovako su previse nadrkani kad odes da pitas za bilo sta a kamoli kad odes da se zalis. :D
Ljudi imam jedan problem sa vga kablom pa me zanima gde mogu najkvalitetniji da uzmem ? Treba mi kabl od minimum 7m koji vuce 3840xnesto rezoluciju iz aplikacije, tj simulatora.. Imam neki stari VGA kabl od nekih 10ak metara preko kog mi program nudi tu rezoluciju , medjutim kabl je poceo da duplira slova i brojeve, tj sliku generalno.. Preko novog kabla koji sam uzeo od 10m za 2000 din aplikacija tj simulator uopste nece da mi ponudi tu rezoluciju.. Kako namestam sve? Udjem u simulator podesim rezoluciju sa starim kablom i samo izdzekam i ubacim novi vga kabl..
Cim se restartuje komp mora sve opet tako.. Dakle preporuka za VGA kabl od 7 do 10m ukoliko postoji negde malo deblji ili da ga prave po necemu..??
Postoji u Kanibalu, mogu da ti naprave od najkvalitetnijieg kabla i sa metalnim konektorima, medjutim kostace te ko Sv. Petra. Proveri za cenu itd., imaju i gotove.
:: Ljudi imam jedan problem sa vga kablom pa me zanima gde mogu najkvalitetniji da uzmem :: Treba mi kabl od minimum 7m koji vuce 3840xnesto rezoluciju iz aplikacije, tj simulatora. :: Imam neki stari VGA kabl od nekih 10ak metara preko kog mi program nudi tu rezoluciju , medjutim kabl je poceo da duplira slova i brojeve, tj sliku generalno. :: Preko novog kabla koji sam uzeo od 10m za 2000 din aplikacija tj simulator uopste nece da mi ponudi tu rezoluciju. :: Kako namestam sve :: Udjem u simulator podesim rezoluciju sa starim kablom i samo izdzekam i ubacim novi vga kabl. :: :: Cim se restartuje komp mora sve opet tako. :: Dakle preporuka za VGA kabl od 7 do 10m ukoliko postoji negde malo deblji ili da ga prave po necemu..? :: :: Hvala i izvinite na dugom postu
Uzmes neki produzni od 3-4 metra, mozes i tih 5, ali da je kvalitetno kabl na njemu (debeli kabl i debele zice u njemu), pa na njega roknes onaj APC. Nista nece biti. Nikakvi kinezi, buvljak ili pijaca.
Ima Multip od 5m sa 3 i 5 uticnica (ili 6kom.) nas domaci produzni izuzetnog kvaliteta po povoljnoj ceni, aluminijumsko kuciste, ali ja nisam vidjao sa prenaponskom zastitom... Ja recimo za komp sam iskoristio onaj kabl za englesko trziste uz konvertor za nasu struju. Taj kabl ima u sebi osigurac.
:: Uzmes neki produzni od 3-4 metra, mozes i tih 5, ali da je kvalitetno kabl na njemu (debeli kabl i debele zice u njemu), pa na njega roknes onaj APC. Nista nece biti :: Nikakvi kinezi, buvljak ili pijaca :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647037. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.