PC bez bluetooth-a, a da dobije bluetooth konekciju?
STRANA 1 OD 1
Dexter013
PC bez bluetooth-a, a da dobije bluetooth konekciju?
12.12.2017. 13:47
T65483
status: user broj poruka: 17093
Dakle, moj desktop racunar nema bluetooth, uzeo sam ps4 joyped i radi sve ok kad je na kablu, ali hteo bih da se ne smaram i da radi bezicno tj. bluetooth varijanta, da ga uparim sa pc-jem, medjutim moja ploca definitivno nema bluetooth adapter.
Dakle pitanje, kako najlakse da se doda/ubaci bluetooth konekcija na racunar koji ga nema po defaultu?
Brzi bluetooth ti jedino vredi ako ces da prebacujes nesto preko njega, ako ne onda ti ne treba, mada ja imam neki problem sa gamepadovima kad su konektovani na bluetooth, diskonektuju se povremeno sami od sebe, a ne znam zasto...ti kad ih uparis sa bluetoothom javi mi ovde ili na mail ili skype da li ti rade bez da se diskonektuje konekciaj sama od sebe.
ma sta ima da `secka` bre!? :D povezes uparis i cepas, ja gamepad od ps3 sixaxis koristim i cepa, nema problema, u motionJoy-u povezim na USB kabli, uparim sa bluetoothom, iskljucim kabli i posle radi sve regularno, jedinu frku sam imao dok sam ubacio sve potrebne drivere, posle toga radi sve normalno...jedino sto je ostao taj problem da mi se diskonektuje gamepad, to nzm da resim jer ne znam do cega je.
Ako ces isto MotionJoy program da koristis javi se ako treba nesto da ti pomognem.
Ja sam kupio obican BlueTooth od 400 500 dinara ne secam se koliko bese kostao tacno, davno sam ga kupio
:: Pa meni baz zato i samo zato i treba, dzojstik za ps4 :: ako ce da secka onda mi nije ni zao da dam 1500 din, sta kazu ostali :: :: Cpu: Ryzen 1600x + CM v8 GTS :: GPU:GTX 970 Gigabyte G :: Ram:16 Gb :: SSD: Crucial 500 gb +HDD 500g :: MBO:Asus b350 :: Case:Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650 :: Keyboard: Natec RX2 :: Mouse: Razer Nag :: Screen: ViewSonic 27 :: ::
si probao onu glupost, da u device manageru stavis za dongl, tj da ugasis da ga sistem ne gasi da bi ustedeo struju, jer avaj, jako je veliki potrosac? tj da bude na max performace i te fore, htelo je nekad da zeza sa wifi kartama da su prekidale na taj fazon I AM the God of war.. Nothing defies me!!
stavljeno je na high performance na PCu uvek, jedino sto sam stavio storage hdd da se gasi i to je to, ali bacicu pogled cisto da vidim da slucajno bas to nije stavljeno za ustedu energije, mada sam citao negde da imaju problem sa ti ovi kontroleri kada idu preko MotionJoy-a, hvala u svakom slucaju na predlogu .)
:: si probao onu glupost, da u device manageru stavis za dongl, tj da ugasis da ga sistem ne gasi da bi ustedeo struju, jer avaj, jako je veliki potrosac? tj da bude na max performace i te fore, htelo je nekad da zeza sa wifi kartama da su prekidale na taj fazo :: I AM the God of war.. Nothing defies me!! :: ::
Stigao mi taj mali bt 2.0, radi ok, dzojped ga vidi, konektuje se, trazi za uparivanje sifru koja je inace 0000 Odradim to sve, kaze i win i dzojped ok, dakle kao da je bukvalno sve kako treba ali jbg dzojped ipak ne radi :)
Kazes da je to do 2.0 verzije, jer gledam pise po netu da 2.0 ili vise radi za ps4 dzojpede, ili gresim?
na sonijevom sajtu specifikacija sony 4 pise da je bluetooth 4.0 po meni je logicno da i dongle bude 4.0, iako navodno bluetooth 4.0 treba da podrzava i nize protokole. ne mogu ti reći preciznu informaciju jer nikada nisam uparivao ps4 dzojped sa kompom preko blututa, cak ni ps3 nego samo preko kabel-a.
Ja ti mogu poslati 4.0 pa probaj, ako ti ne radi ti vrati nazad :)
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647037. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.