Formirao sam mrežu i u njoj koristim server SINOLOGY RS408. imam dva pitanja za ljude koji se azumeju u servere:
- kada ubodem pozadi USB u bilo koji od portova - ništa se ne vidi na File Station na serveru. Da li to znači da na taj način ne mogu unositi podatke u server sa usb-a ili su portovi otišli? - na jednom sedištu HDD otišao je kontroler, Dali se to isplati popravljati s obzirom na stariji tip servera?
:: Formirao sam mrežu i u njoj koristim server SINOLOGY RS408. imam dva pitanja za ljude koji se azumeju u servere :: :: - kada ubodem pozadi USB u bilo koji od portova - ništa se ne vidi na File Station na serveru. Da li to znači da na taj način ne mogu unositi podatke u server sa usb-a ili su portovi otišli :: - na jednom sedištu HDD otišao je kontroler, Dali se to isplati popravljati s obzirom na stariji tip servera :: :: Dragan06
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647272. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.