Imam kablovski internet , iliti kablovski modem vezan lan kablom za racunar Imam Wi-Fi karticu Da li je moguce i kako da imam internet na mobilnom bez kupovine rutera Hvala za svaki odgovor
Moze, ali to vise niko ne radi. Kao sto rece gile, najjeftiniji ruter ce ti zavrsiti posao, bolje, prakticnije i na kraju jeftinije (otplatice se kroz racun za struju za godinu dana) E sada, ako i dalje insistiras na toj akciji, onda nam moras reci koji Windows imas i koju WI-FI karticu. trebace ti i neki program - router koji ce to da ti odradi. Virtual router na primer.
W10 i Dell Wireless 1505 Draft 802.11n WLAN Mini-Card makar tako je vidi win Treba mi za povremeni internet na nekom Soni android telefonu Hvala na odgovorima :)
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647001. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.