Sa audio ulazom i izlazom je potreban prijatelju! On radi diplomski rad, pa misli da će mu to pomoći u rešavanju nekakvog problema koji je meni potpuno stran. Ono što znam je da kad god sam se ovde obratio za pomoć, nisam ostajao ravnodušan :) Ili sam rešio problem, ili sam se iznervirao :) Eto, ako neko to ima, a da još uvek radi, prijatelj je rešen da plati razumnu cenu. Hvala unapred
Mislim da imam jedan u kutiji negde,ali me mrzi da trazim sad... Ako ne nadje do sutra,hocu da nadjem i posaljem (same neka plati post express ili kako vec resi da mu saljem,jer nisam iz BGa )...
AMD Phenom II 960T@3.6GHz Titan NK35TZ 5GB DDR2 Asus M2N68 Plus Hitachi 250GB Samsung 320GB Powercolor Radeon HD5750 LG W2240S-PN Windows 8.1 Pro x64
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646987. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.