Sinoc instaliram nov sistem na preporuku prijatelja da malo promenim, dugo sam bio na sedmici. Nazalost sada mi je net brzina prepolovljena, sve sam pokusao. Signal nije pun takodje. Ima li leka za ovo, zna li neko?
Ja sam iskusio suprotno. Imao sa Win 7 na laptopu iz 2011 i nabacio Win 8.1 nakon cega mi je download zakucan na 1Mbit/s na torrentima a na 7ci je bio uvek zakucan na 400Kb/s, sto je 2.5x manje. Noviji driver za WiFi koji je dosao uz 8.1 me je preporodio, a nisam ga ovako mogao skinuti iako sam imao najnovije RTL drivere za moj model. I sve je brze nekih 10-20%. Ujuri samo dobar upravljac
`Budućnost pripada onima koji su u vreme velikih promena spremni učiti, a oni koji misle da više nemaju šta da nauče, ostaće zatečeni u svetu koji više ne postoji` - Eric Hoffer
Mozda u drajverima podesen only G, a sa G tesko da mozes 50mb da izvuces. Sa G izvlacis tih nekih 23, 24mbps, ako je signal odlican. Sa N vec moze 50mb.
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Na sedmici je sve kao pesma, odziv sistema je sjajan... Na desetki sve radi nekako tromije, muka sa vozacima za egzotican HW...
Jedino mi nije jasno da li je Logitech f710 i Touro Pro Mobile 750GB egzotican HW... Prvi je i dalje top modle dzojpeda a drugi je i dalje jedan od najbrzih spoljnih diskova (7200RPM)...
Tako da se i dalje ne odlucujem da mi W10 bude osnovni sistem... imam ga na drugom mSATA i povremeno ga ubacim umesto mSATA sa W7 ono da probam i vidim ima li nekih poboljsanja sistema...
Citat: `Молимо паметне да престану са попуштањем, ситуација је постала неподношљива!`
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646987. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.