Imam ja to, nije to nikakvo `Antena Poojačanje` nego ceo WiFi, USB adapter sa ilegalnom watažom (max 100mW je legalno). Sasvim je dobar i vrlo jak kao emiter ali ta snaga nije i za prijem. Da bi stvarno dobio pun domet, treba ti 2 takva uređaja. Znači samo mu je odešiljač te snage i ne odražava se mnogo na njegov prijem mada je nešto bolji od onih uobičajenih kao TP-722 itd. To 48dbi je za ceo uređaj, same amtene su negde oko 5dB. Ja sam dodao 2 omni antene po 12dB i to je najviše što može da se realno očekuje od sobnih omni antena. Ps. evo jedne i kod nas: https://www.kupujemprodajem.com/Digitus-USB-Extender-16647434-oglas.htm?filter_id=591
Tp-lini 7200ND nema gde da se nadje nov, a ima ga samo na par oglasa.
:: Ako ti je samo za prijem, imaš na K&P jedan TP Link 7200, nešto bolji od 722 i dodaj najveću antenu što postoji :: :: :: :: Trenutno imam Tp-link 722nc, a treba mi jos jedan wifi adapter. :: :: Sad nzm, ako je malo bolji od 722nc da ipak uzmem njega :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.