Ne razumem postavljanje teme, internet je bukvalno prepun ovih informacija, nemoj samo da se nadovežeš da nisi pronašao ništa.. možeš da pitaš i kolege, partnere na chat-u..
:: Zanima me sve o koaksijalnom kablu. Treba kratku prezentaciju da uradim ::
Pronasao sam na vikipediji ali nije to to. Gledao sam i druge sajtove i prezentacije i pise isto sto pise i na vikipediji.
:: Ne razumem postavljanje teme, internet je bukvalno prepun ovih informacija, nemoj samo da se nadovežeš da nisi pronašao ništa.. možeš da pitaš i kolege, partnere na chat-u. :: :: :: :: Zanima me sve o koaksijalnom kablu. Treba kratku prezentaciju da uradim :: ::
Ajde ne izmišljaj, očekuješ da ukucaš `koaksijalni kabl` i da ti izbaci gotovu prezentaciju za 50 različitih vrsta koaksijalnih kablova sve nacrtano, objašnjeno, sažeto u powerpoint prezentaciji, mućni malo i kopaj po internetu, ne budi lenj da nađeš nešto ako ti je zaista bitno.. materijala ima koliko hoćeš, prvo i osnovno, šta ćeš da pričaš u prezentaciji, to je uvod (teze), dalje, koji sve postoji coax kablovi, koja je struktura, za šta se koriste, tipovi, opis tipova, halogenfree blabla, ima brdo informacija, tehničkih, namenskih itd.
:: Pronasao sam na vikipediji ali nije to to. Gledao sam i druge sajtove i prezentacije i pise isto sto pise i na vikipediji :: :: :: Ne razumem postavljanje teme, internet je bukvalno prepun ovih informacija, nemoj samo da se nadovežeš da nisi pronašao ništa.. možeš da pitaš i kolege, partnere na chat-u. :: :: :: :: :: :: :: Zanima me sve o koaksijalnom kablu. Treba kratku prezentaciju da uradim :: :: ::
Ne mogu sad da gledam nemam ni vremena , imarkovic ti je bukvalno sad postavio strukturu rada u tezama, zaci koristi google, ako nema na srpskom ima na engleskom koliko hoces, samo se potrudi malo jer niko nece za tebe odraditi prezentaciju. http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1881178 Power unleashed http://fatality-cs.info/
Svi smo mi male bebe za ovog tipa :D Lik objashnjava neke stvari. Q6600 @ 3.4Ghz | P5Q3 | Asus 280X DC2T | 2x4gb Crucial Ballistix@1600mhz | Samsung Evo 840 240gb| WD black 1tb| 750W cft-750-14cs | NZXT Tempest Evo
P.S: nadam se da ces prezentaciu podeliti i sa nama na forumu.
:: Svi smo mi male bebe za ovog tipa :D Lik objashnjava neke stvari :: Q6600 @ 3.4Ghz | P5Q3 | Asus 280X DC2T | 2x4gb Crucial Ballistix@1600mhz | Samsung Evo 840 240gb| WD black 1tb| 750W cft-750-14cs | NZXT Tempest Ev :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.