jesu li prijemnici za wifi u laptopovima jaci od onih u mobilnim telefonima? recimo ako na telefonu na jednom mestu imam jednu crtu da li bi trebalo da na laptopu imam 2 crte odnosno da je signal bolji?
Da. Ali od njega je bolji svaki TP-Link, pogotovo onaj najjeftiniji WR-740N. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - MacBook Pro 13-inch: 2.5GHz with Retina display 2.5GHz dual-core Intel Core i5 Turbo Boost up to 3.1GHz 8GB 1600MHz memory 128GB flash storage Intel HD Graphics 4000
:: :: hvala na razjasnjenju : :: :: znaci ovaj dlink ima dobar domet i stabilan signal :: :: :: :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: :: MacBook Pro 13-inch: 2.5GH :: :: with Retina displa :: :: 2.5GHz dual-core Intel Core i :: :: Turbo Boost up to 3.1GH :: :: 8GB 1600MHz memor :: :: 128GB flash storag :: :: Intel HD Graphics 400 :: :: :: ::
Svaki veci uredjaj ima mogucnost i prostora da se ugradi antena sa vecim pojacanjem otuda i jaci signal. Dakle antene su najbitnija stavka svakog WiFi-ja.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.