Imam sbb paket od 10mb/s.Speed test pokazuje tu brzinu ali duze vreme bilo sta da skidam ne prelazi 200-300kb/s.Evo sada na primer 70kb/s.Nisam imao te probleme do skoro,skidam sa istog sajta uvek i sve je bilo ok do skoro.I na starom i sada na novom sistemu isto.Ima li neko neki predlog?
Pozdrav, Kao sto je Sky rekao sve zavisi od njihovog servera. Sto se torrenta tice tu ulogu igra seed/leech odnos,grubo receno. Malo je to komplikovanije,ali se svodi na broj seedera. Kao sto su drugi rekli,probaj sa nekih fullvrhmegaextra sajtova da skines nesto (nebitno sta,radi testa samo) i 99% ces imati brzinu koju ti je provajder prodao. Takodje,postoji minorna sansa da je paket do 10mbps pa brzina varira,mada sam poprilicno siguran da SBB nema tu lopovsku semu kao telekom. Pozdrav i svako dobro :)
Downloaduj ovaj torent, on ti je `fullvrhmegaextra` i garantovano ce da ti povuce maximum od tvoje masine. Ako je manje od brzine sa Speedtesta, onda nesto ne valja.
Ovaj torent ubuntu povuce 550- 600,ne vise i konstantno skida tom brzinom.Znam da brzina nije ista ali do skoro mi je sve islo full brzinom a sada ne pamtim kada sam video da predje 600,nekad i ne predje 100.Mislio sam da nije mozda do sbb-a ali izgleda da nije.Videcu da promenim sifru mozda mi se neko okacio net i da proverim hard disk i to je jedino sto mi pada na pamet.Hvala svima na pomoci.
Vidi da nisi preterao sa ogranicenjem max. Uploada. Za pocetak probaj sa nekih 50% od max. sto ti daje SBB. Nisi naveo koliko je to u tvom slucaju (10 / ? Mb/s)?
Ovo `/s`je i stavljeno u zagradu kao podrazumevano i u ovom komentaru kao nebitno. I rakao sam nebitna ispravka, ali samo sto neko slucajno moze pogresno da shvati. Sve je OK. Pozdrav
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.