I vec par dana se desava da se signal izgubi pa pojavi bez razloga malo malo pa ima ga pa posle 10 min nema i tako stalno nekada se pojavi pa nestane u razmaku od nekoliko sekund...
Ulazio sam na podesavanjima i sve ne normalno restartovao ruter i siglnal opet isto radi u podesavanjima pise da je sve podeseno na on sto se tice signala...
:: Imam TL-WR842N :: :: I vec par dana se desava da se signal izgubi pa pojavi bez razloga malo malo pa ima ga pa posle 10 min nema i tako stalno nekada se pojavi pa nestane u razmaku od nekoliko sekund.. :: :: Ulazio sam na podesavanjima i sve ne normalno restartovao ruter i siglnal opet isto radi u podesavanjima pise da je sve podeseno na on sto se tice signala... :: :: Sta moze biti?
Koja je verzija firmware-a? Jesi li proverio na TP Link sajtu jel postoji nova verzija.
Prijateljica mi je imala iste probleme sa sličnim modelom, kada sam otišao kod nje na ruteru je bila matora verzija FW, stavio najnoviji i nijednom nije imala problema već dva-tri meseca.
Takvog problema imamo i mi u firmi sa WR940N. Sve pokusao cak i kada vezem za drugi ruter, kao nastavak, razjebava isti ruter. Sve nas otkacinje nasumicno, ali samo u WiFi modu. Naravno WPS je iskljucen. Menjan za drugi isti model i opet isto, a TP-Link mi zadnji put nije nista odgovorio.
ip lease time ? Mozda da to promenis tj zadaj mu duzi period
27.02.2014. 15:58
status: user broj poruka: 911
Ja imam isti taj ruter (wr842nd) i od prvog momenta sam dodelio tj rezervisao staticke ip prema macovima uredjaja koji se kače pa je lease time permanent, doduse ne mogu da kazem kako bi bilo bez toga jer nisam probavao. Naravno, poslednji firmware sam ubacio - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - CARPE DIEM
:: Takvog problema imamo i mi u firmi sa WR940N. Sve pokusao cak i kada vezem za drugi ruter, kao nastavak, razjebava isti ruter. Sve nas otkacinje nasumicno, ali samo u WiFi modu. Naravno WPS je iskljucen :: Menjan za drugi isti model i opet isto, a TP-Link mi zadnji put nije nista odgovorio :: :: ____________________________ :: http://oi45.tinypic.com/2dinl8p.jp :: ::
Aha. Vezan je LAN to LAN. I prvi ruter, za koji je vezan kablovski modem, dodeljuje IP adrese. _____________________________ http://oi45.tinypic.com/2dinl8p.jpg
:: Izmedju ta dva rutera, postoji samo jedan DHCP :: :: :: :: Takvog problema imamo i mi u firmi sa WR940N. Sve pokusao cak i kada vezem za drugi ruter, kao nastavak, razjebava isti ruter. Sve nas otkacinje nasumicno, ali samo u WiFi modu. Naravno WPS je iskljucen :: :: Menjan za drugi isti model i opet isto, a TP-Link mi zadnji put nije nista odgovorio :: :: :: :: ____________________________ :: :: http://oi45.tinypic.com/2dinl8p.jp :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.