Primetio sam na nekim primercima da u Resources pokazuje da ima izvesan broj ili procenat BB. Da li je to normalna pojava i kod novonabavljenih uredjaja koji su nekorisceni ? i kako ih se resiti, ima li neki metod i koji da se oni prepeglaju?
There could be few bad blocks on boards with the NAND [it could be up to 50 by the standards], RouterOS uses special algorithms to overcome this problem. You have to worry when bad blocks is more than 50 and it`s growing exponentially.
nego sam ocekivao misljenje onih koji su konstantno u dodiru sa mikrotikovima da li je to tacno ili ne da i novi uredjaji to imaju i kako se odrazava na rad, garanciju i slicno?
Nista mu ne fali ako ima koji los blok. Obicno nestanu prilikom formata NAND-a kada instaliras R.OS preko konzole. Ne moras da brines na rad samog rutera, sve je to ok.
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.