Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Umrežavanje i mrežna oprema
Sta moze ovaj wifi adapter
STRANA 1 OD 1
nbkom Sta moze ovaj wifi adapter 11.01.2014. 12:10 T56283

status: user
broj poruka: 338
Naisao sam u nasim prodavnicama na uredjaj Belkin-universal wireles hdtv adapter(f7d4555de),zapravo cemu on sluzi.Kako sam shvatio wifi prenos video sadrzaja sa racunara na tv.Mene zanima da li moze da prenosi u realnom vremenu sadrzaj ekrana monitora na tv-prakticno da ga klonira.Ako to moze da radi onda je to mnogo prakticna stvar.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
executor Nisi dobro razumeo 11.01.2014. 14:45 #536477

broj poruka: 203
ovo je samo zamena za usb dongle.. prikljucuje se na ethernet tv-a i time obezbedjuje `stabilniji` streaming sa interneta za smart tv.. kolko je to stabilnije nemam pojma ali u svakom slucaju eliminise razvlacenje kablova po stanu..

`Nauka je dosla do zadivljujucih saznanja, ali ja vise volim da sam zadovoljan nego da sam u pravu...`

markopvict moze da se kupi i obican Access Point uredjaj 11.01.2014. 22:07 #536508

broj poruka: 4515
i da se poveze na lan tv-a. To je u sustini to. Samo sto ima dual band wifi pa je skuplje. Pisao sam o tome ovde:

http://www.umrezen.in.rs/tutorijali/povezivanje-smart-tv-a-na-internet/

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
nbkom ok 11.01.2014. 23:51 #536513

broj poruka: 338
Sada mi je jasnije-bunilo me ono hdtv ali praktcno je rad bez kablova.Ok je clanak.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs