Potreban mi je 4 port ruter i da ima wifi.Do sada sam korstio Pirelli AG226 takav isti je imao kod lelekoma.Wifi treba da pokrije stan od 60 kvadrata.Unapred hvala.
http://www.winwin.rs/catalogsearch/result/?q=WR843ND You can`t hurt me, hell, i can`t even hurt me. Electricity couldn`t kill me, Games couldn`t kill me, Internet couldn`t kill me. Did you really think your little jokes were going to kill me? I`m done with the winning cause i`ve already won.
Tplink hi-power ima pojacan signal, za te pare mozes da uzmes sa `detachable` antenom i da zamenis njegovu 5dBi sa jos jacom (8-9dBi) za jos 500din, ukupno manje od 4k.
:: :: Budzet do 4000 hiljade.Kod ovih predhodnih po specifikaciji proizvodjaca nema konektora za Adsl ili sam ja nesto propustio :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.