Al si lupio sad, automobil iz jednog dela ne postoji, postoje spojevi na automobilu tako da dobijes efekat kao da je iz jednog dela. Batali se gluposti
Kuciste racunara ti je isto zasticeno metalnim kucistem, aman ljudi koji vam je? Jedini realan scenario je da ti eksplodira nukearka iznad glave a u tom slucaju ti nece nista pomoci jer ce te pojesti radijacija samo tako.
to je sve ok ali ima bolji nacin za to sto hoceh samo josh treba da se usavrsi, naime procitao sam clanak u SK da su neki uspeli da sa teflonom benduju (iskrive prostor) i tako da zraci/zracenje zaobidje predmet iza. Ovo je daleko efikasnije i jeftinije od kaveza samo treba da se usavrsi jer za kavez koj ti hoceh da napravish i da ima efekta kolicina metala moze da se meri cak i TONAMA.
i5-2500k @ 4.2Ghz CM612S PP ASUS Sabertooth P67 12GB Kingston Gray @ 1600Mhz MSI N760 TF 2GD5 SLi 2x1TB WD Black at RAID 0 CM Storm Sirus CM 932 Advanced & Corsair 750W
Re: What Are You Going To Do When A Massive EMP Blast Fries The U.S. Electrical Grid?
02.11.2013. 09:16
status: user broj poruka: 1352
:: Kao prvo, ekstremno mi je iritantno kada neko pocinje svaku rec u recenici velikim slovom :: :: Kao drugo, sesir/kapa od aluminijumske folija je dobra preventiva za sve .
Za ono prvo, to je citirano iz članka na engleskom i to je norma za taj jezik. Za drugo skidam ti aluminijumsku kapu.
Ja zivim prakticno u faradejevom kavezu i na odredjenim lokacijama u stanu nemam ama bas nikakav prijem ni mreze ni wireless-a, a FM radio fata ko u vreme WW II. Tako da ako hocu lepo da pricam na mob moram sirom da otvorim prozor i da se derem ko oni seljaci kad se dozivaju preko tarabe. I sad kad vidim da neko `oce da pravi ono sto bi ja uklonio na keca (da mogu) dodje mi sumanuto :D
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.