Ako bilo ko ima i link bilo gdje u Evropi da su dostupne sa enkripcijom signala. Ne mogu si priustiti da kupim 10 komada, mada ce mi trebati za kasnije. Ako neko ih posjeduje, preuzimanje licno bilo gdje u Srbiji, Bosni, Hrvatskoj ili Crnoj Gori. Hitno potrebne !!! Hvala unaprijed. Oprema je za vozila u pokretu.
Sve sto radimo, radimo za svoju decu, nikada nece biti svjesni.
@Operator Zar da takvom znalcu kao ti treba pomoć sa foruma gde 1% korisnika zna šta si pitao, ustvari pokušao da pitaš? Neko ko koristi i ko zna šta je WHDI Tx/Rx bi trebalo da zna i gde da ga kupi a ne da se pravi nevešt i kao traži pomoć. Nisi se potrudio ni da objasniš šta i za čega ti treba (iako sam ubeđen da ni ti sam ne znaš šta si hteo) pa da ti još neko i kaže potencijalnu alternativu. Idi leči se bre čoveče!
@markopvict Upravo to kolega.
@tortojed Ma ne zna ni on na šta je mislio, vidiš da lupeta.. Da je hteo pomoć detaljno bi objasnio. Ovako je providno (kao i svaki put do sad) da se samo frlja nekim izrazima i novim tehnologijama kako bi ispao `znalac` iako je već opštepoznat kao baron!
Pitanje jednostavno, ko se razumije u taj vid opreme ce odmah shvatiti. Antena trenutno nema nigdje na manje od 100 komada, a ako ima iz Senzena iz Kine traze po komadu 1600e, a toliko nemam. Mogu maksimalno da platim do 600e po komadu. I ne trebaju mi Rx antene, jer su dosta skuplje, nego samo Tx. Lijepo sam napisao sta mi treba, ne moze jasnije. Vozila se nalaze do 500 m od objekta. obicne antene ne mogu dalje od 20-25m, tx ne dalje od 500m, a Rx dalje od 800m.
Druže izvini na izrazu ali sereš ko foka! Znaš li ti uopšte šta znači Tx i Rx? (ustvari zašto te to i pitam kad si pokazao da ne znaš) Evo čak i da prihvatim da nisam u pravu i da ne lupaš (što je mala verovatnoća) voleo bi da mi daš adresu objekta o kojem pričaš da dođem da se lično upoznamo, da me častiš pićem što sam došao (gde god to bilo), a ja da ti predložim najbolje rešenje za to što ti treba. Jel može tako?
Pošto čisto sumnjam da će se išta od toga desiti uzmi ti lepo pa kontaktiraj svog drugara hamatojošija i on će ti to sve završiti. Imaš brate veze po celom svetu. Šta se njakaš ovde sa nama laicima sa foruma?
`Kada bi se celokupno znanje medicine bacilo na dno okeana, to bi bilo u korist covecanstva a na stetu riba`
:: @operato :: :: Druže izvini na izrazu ali sereš ko foka! Znaš li ti uopšte šta znači Tx i Rx? (ustvari zašto te to i pitam kad si pokazao da ne znaš :: Evo čak i da prihvatim da nisam u pravu i da ne lupaš (što je mala verovatnoća) voleo bi da mi daš adresu objekta o kojem pričaš da dođem da se lično upoznamo, da me častiš pićem što sam došao (gde god to bilo), a ja da ti predložim najbolje rešenje za to što ti treba. Jel može tako :: :: Pošto čisto sumnjam da će se išta od toga desiti uzmi ti lepo pa kontaktiraj svog drugara hamatojošija i on će ti to sve završiti. Imaš brate veze po celom svetu. Šta se njakaš ovde sa nama laicima sa foruma :: :: :: @Dexter01 :: AHAHHAHAAA vrh brate!!!
Recimo da ja lazem. Jel ti mozes reci gdje ima, pod uslovom da si ih ikada i vidio, a ne praviti se pametan?
Isto vazi za Dexter-a. Ti si zajebant po prirodi, tako da ti ne uzimam za zlo.
@MACHINE
Kada budes zavrsavao laptope, koji su ti poslati, a problemi trivijalni, a ne ne moze se popraviti, onda cu te smatrati za servisera. :D Sve sto radimo, radimo za svoju decu, nikada nece biti svjesni.
Za razliku od tebe ja ne moram da se `pravim` pametan jer već jesam, a pristajem da ti kažem gde ima smo ako ispuniš sve ono gore što sam naveo. Pošto je to nemoguće, iz tebi dobro poznatih razloga, nema smisla da ti nudim dalju pomoć. Stvarno mi je žao što moram ovakvim tonom da ti se obraćam ali imam jako kratak fitilj za pajsere, stoga izvini. Pošto si ti dečko jako bolestan i patiš od minhauzenovog sindroma onda bi trebalo da potražiš stručnu pomoć, i stvarno nema svrhe da se upuštamo u dalju konverzaciju.
:: :: @MACHIN :: :: Kada budes zavrsavao laptope, koji su ti poslati, a problemi trivijalni, a ne ne moze se popraviti, onda cu te smatrati za servisera. :
Ja sam System Engineer (dipl.ing), a ne serviser (elektronike-tehnike) mada znam ponesto i od toga :)
Jbga sto si ucio i studirao. Kada si mogao kao operator da ubodes dve komponente u plocu i da te odma vrbju da radis za NASU, Omicron firmu i da imas ploce sa zavarenom DDR 27 memorijom jbga sam si kriv. Da nisi studirao sada bi i ti trazio ovakve antene sa Plutona da opremas svemirske module za sletanje po planetama u Suncevom sistemu pa i celom Mlecnom putu. Jbga covek je genije nema sta, sa minuimalno truda i drkanjem IT delova on je uspeo da se probije. Sada su ti to sve experti, za klokanje CPU-a drkanje grafika. Sto nisi kloko sada bi radio u Americi i nabavljao Radeone za malog Japanca iz Japanske ambasade u Beogradu. Samo Omicron verzija na nuklearni pogon to se podrazumeva. Njemu je u glavi zurka i svi povracaju.
PS:Blago onom ko rano poludi pa mu ctav zivot u veselju prodje....
Oerater ti si moj zivotni idol, tebi mora da je do jaja u glavi.
:: :: :: :: @MACHIN :: :: :: :: Kada budes zavrsavao laptope, koji su ti poslati, a problemi trivijalni, a ne ne moze se popraviti, onda cu te smatrati za servisera. : :: :: Ja sam System Engineer (dipl.ing), a ne serviser (elektronike-tehnike) mada znam ponesto i od toga :)
Kao što sam i pretpostavio lik (sa implantom u nozi) se više neće javiti u ovoj temi a gde god da se pojavi u buduće dočekaću ga na `nož` jer je učinio sve da to i zasluži. Od njegovih idiotizama sam već knjigu mogao napisati, koje bi se postideo i Isak Asimov. Jednostavno nemam više živaca za mentole koji lupetaju pa nek me zbog toga i banuju ako treba.
@MACHINE Kolega, opusti se i uživaj u predstavi. .)
@vuk125 Jel vidiš ti šta znači kad je ringišpil u glavi. Eh da je i meni na pola sata da se odmorim. :D
Ma vidis da je coveku lepo u zivotu. ON zeli antene da montira na vozila u pokretu, nikako za vozila koja miruju. On je skroman pa nije rekao da se radi o svemirskim modulima firme Omicron koji ce biti poslati u Lunarnu orbitu gde ce provesti 2 dana nakon cega ce se spustiti na Mesecevu povrsinu. Izostavio je da kaze da je vodja te 3 clane posade licno on, on ce i pilotirati tim modulom, jako skorman momak bilo ga sramota. Inace ako se antene pokazu kvalitetne prodavace ih i vanzemaljcima i popravlajce im laptopove gratis ako budu bili zainteresovani za kupovinu 10+ antena za svoje svemisrke brodove. Inace povesce sa sobom i malog Japanca iz ambasade kome je onomad nabavio Omicron 5870. Ako za Boga znate dajte coveku antene!!!!! Zivela LOOODARA!!!!! :: Kao što sam i pretpostavio lik (sa implantom u nozi) se više neće javiti u ovoj temi a gde god da se pojavi u buduće dočekaću ga na `nož` jer je učinio sve da to i zasluži. Od njegovih idiotizama sam već knjigu mogao napisati, koje bi se postideo i Isak Asimov. Jednostavno nemam više živaca za mentole koji lupetaju pa nek me zbog toga i banuju ako treba :: :: @MACHIN :: Kolega, opusti se i uživaj u predstavi. . :: :: @vuk12 :: Jel vidiš ti šta znači kad je ringišpil u glavi. Eh da je i meni na pola sata da se odmorim. :D
ali je stvarno imao bajke i obavezno sto kazete nestane sa teme nakon par raskrinkavajucih postova. Ali samo koliko fantomskih likova je tu bilo, kao da mu je Isak Asaimov bio deda
Mozda, kada niko od nas ne bi odgovarao na teme, mozda bi prestao jer mu ne bi bilo interesantno.
`Kada bi se celokupno znanje medicine bacilo na dno okeana, to bi bilo u korist covecanstva a na stetu riba`
@MACHINE Pa ne sme ni da bude maliciozan jer sam zna koliko kaki. Naravno, uvek ga odstranim sa teme tražeći da mi dokaže da ne lupa a to se logično nikad ne desi jer lik radi sa imaginarnim prijateljima i baš mu je lepo. Ma nadmašio je čovek i Karl Sagana, rip.
Fora i jeste u tome da ga bacimo na ignore ali ovde ima dosta ljudi koji ne znaju o kome se radi pa mu upriliče konverzaciju i tad moram da delujem ja. :D
@Dexter013 Mora malo, da se razonodimo i opustimo. Ne valja samo ozbiljno. .)
:: sta ta vozila (koliko god da ih ima) rade kad ne mogu da odu na vise od 500m od objekta (zbog nedovoljno jakog signala :: :: Intel i3 4130, Alpenfohn Himalaya, Gigabyte Z87-HD3, 8gb Mushkin 1333@2000, SSD Mushkin Chronos 120gb + externi 500gb, LG IPS277L-BN 27`, Corsair HX520, Fractal Design Arc Midi window mod, NZXT Sentry LX fan controller, Mad Catz R.A.T. 9, Altec Lansin :: ::
:: Cuvaju operatora i njegov HQ office :: br>http://tinyurl.com/ch3mu7j :: :: :: sta ta vozila (koliko god da ih ima) rade kad ne mogu da odu na vise od 500m od objekta (zbog nedovoljno jakog signala :: :: :: :: Intel i3 4130, Alpenfohn Himalaya, Gigabyte Z87-HD3, 8gb Mushkin 1333@2000, SSD Mushkin Chronos 120gb + externi 500gb, LG IPS277L-BN 27`, Corsair HX520, Fractal Design Arc Midi window mod, NZXT Sentry LX fan controller, Mad Catz R.A.T. 9, Altec Lansin :: :: :: ::
Hvala svima na `dobronamjernim` savjetima. Očigledno, puno ljudi ima previše slobodnog vremena. `Hvala` na inteligentnim primjedbama i zaključcima. Na žalost, ne uklapam se u stereotipe, niti imam vremena za to. A za radoznale, u pitanju je oprema za šećeranu, a ograničavajuća daljina prenosa je potrebna zbog dometa samo u okviru ograđenog zemljišta. I na moju sreću, nabavio sam je, ne zahvaljujući pomoći na forumu, nego samo vrijeđanju. To što nisam pokvaren, maliciozan, zlonamjeran i ne vrijeđam ljude, to mi i nije u prirodi. Oni koji su takvi, neka uživaju i neka traže duševnu hranu. Nisam odgovorio ranije, jer nisam imao vremena. Neki od nas i stvarno rade.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.