Kao sto naslov kaze trebao bi mi predlog za wi fi karticu usb imam netgear wpn 311 i imam signal pod uslovom da izvucem kuciste iz stola i jos ga zaokrenem za 180 stepeni koji je u tom polozaju stabilan komsija sa kojim delim net je na odmoru a pokidao se utp kojim je bio spojen ruter sa mojim kompom(cistacice iz firme) pa da premostim dok ne dodje sa odmora a ne bi da cackam po kancelarijama dok on nije tu
Bilo koji. Pogledaj neki model USB koji ima stalak ili ext antenu - da ne bi opet stavljao komp na plafon nego samo USB :), posto sa PCI karticom moras da `lovis` dobar signal.
Uzmi neki produžni USB kabl pa nećeš morati da izvlačiš kućište, može da bude do 3m po pravilu ali ja sam u praksi više puta probao sa 5m i sve je radilo ok.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.