u smislu da moram posle toga da ugasim i upalim ruter da bi sve proradilo kako treba. Modem nije u pitanju ,nego je stvar izgleda do rutera.Da li postoje neka podesavanja za to ili mu sledi kanta za djubre.Ruter je TP-Link WR340G
deluje dobro,bunilo me na web strani rutera pise v5 firmware ,medjutim ta verzija ne postoji ,na sajtu TP link pise da moze na nekim proizvodima da pise na web strani rutera V5 ali da prava verzija firmware-a pise na donjem pokllopcu rutera i tu nadjem da je verzija 2,2 sada sam stavio verziju 4 i izgleda da je sada u redu.Pustam klipove ne zaglupljuje i izgleda je to bilo to.
Nešto slično mi se dešava na huawei-jevom telekom-ovom 530c otkako sam nakačio i IPTV. Povremeno, zaglupi se, ili iptv box, ili pristup interenetu, bilo preko lana-a bilo preko wan-a, a najčešće oboje. Neko vreme grca, ima prekide, pa radi a onda se zakuca skroz. Reset, i proradi... ali, ne redovno. Pošto na drugom pc-u aktivno maltretiraju yt i fb... a ima veze definitivno ko je od kućnih korisnika na njemu... baš ću da pratim ima li veze, jer, JESTE svaki puta na drugom računaru bio i yt plus sve i svašta.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.