Nesto sam sredjivao ormar i naleteh na neku pci karticu sa antenicom-Air live wt-2000pci.Cemu sluzi i ima li neku prakticnu primenu za obicnog korisnika.
Imas desktop masinu, imas i bezicni ruter/modem u kuci, neces/ne zelis da razvlacis kablove, bocnes tu karticu u plocu/kompjuter, i mozes da imas internet bez kabla.
Sad sam malo proguglao-to je wifi adapter-samo za desktop racunar.On moze samo da prima signal kako sam shvatio,da bi slao signal treba mi neki ruter.Inace koliki joj je domet sa tom malom antenicom od 10.cm i koliko kostaju neki osnovni -prosti ruteri.Hvala.
Moze i da salje signal, samo treba u sowtware-u postaviti da radi u AD-hoc rezimu. Polovni Wifi ruteri se kreciu od nekih 1000din pa na gore. Sto se dometa tice, sve zavisi, ali je ok za omanji stan. Najcesce ne moze da dobaci u prostoriju koju dele dva zida ili je signal vrlo slab.
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
:: Sad sam malo proguglao-to je wifi adapter-samo za desktop racunar.On moze samo da prima signal kako sam shvatio,da bi slao signal treba mi neki ruter.Inace koliki joj je domet sa tom malom antenicom od 10.cm i koliko kostaju neki osnovni -prosti ruteri.Hvala :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.