Da li neko ima ideju kako da promenim MAC adresu na Airgrid m5? Ne postoji opcija u Air OS-u - kakva glupost.
Fora je sto ne mogu trenutno da googlam, pa ako neko ima malo vremena da mi pomogne i eventualno postavi direct link za neki koristan sajt ili down. Da li je moguce kroz firmware ili modifikovati neki i upload-ovati ga u ruter?
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Codic, probao i nista. Ne moze to tako, treba da menjam MAC u RouterBoard-u i njegovom AirOs-u...Inace, za te stvari koristim vec duze vreme SMAC 2.0 i odlicno mi odradjuje posao.
Stvar jhe resena, napravljen novi nalog kod provajdera i to je to. Sada vise i nemam pristup ruteru, sve je odradio provajderov AP sa config fajlom i to je to, a hteo sam sve to da izbegnem posto sam vec imao nalog, a samo sam menjao opremu...politika im takva...
Hvala u svakom slucaju. Pozdrav!
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.