Zelim sto kvalitetniji ruter za kucnu upotrebu, ne razumem se u to realno, zato dajte sta je u full-u za neki razuman novac. Imao sam na umu neki Asus, vi predlozite sta god ima bolje, da tera na duze staze, do 5k max novaca.
I mogu reci da besprekorno rade. 740 je samo za ovo sto tebi treba - kabal-net pretvara u WiFi. A 743ND mi preuzima WiFi i razvodi na LAN kablove (desktope). Nema greske.
Pozdrav. - Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality
Ja ga koristim već godinu dana, TP link nikad više nece u ući u moju kucu. 12ticu nisam resetovao ni jednom za 12 meseci, ali ni jednom, sa TP Linkom to je bila nedeljna navika...
Igrom slučaja profesija su mi mreže i umrežavanje, tako da mogu da kežem na osnovu deceniskog iskutva da je TP-Link obično smeće, prodao sam na hiljate TP-Linkova, instalirao isto toliko, koliko se vratilo sa RMA ne želiš da znaš, problemi od manjih kvarova, pucanja u radu, gubitak perfomansi, o daaa gubitak performasi .)
takodje.. iskreno bas me to cudi, nije mi jasno zasto,kako.. evo ti netiks kao generalni i ja mislim jedini distributer za tplink, ljudi pucaju od posla, ne znaju se kolicine prodatih rutera i raznih drugih uredjaja, kada im se odnese neki uredjaj na reklamaciju, nista te apsolutno ne pitaju, vec ti odmah daju nov, uopste ih ne interesuje niti prave neku proceduru.. e sad, ne znam, moja firma je ranije uzimala samo Cisco ili Allied telesys/telesin, a sada iskljucivo tplink jer je zaista jeftin a radi bez greske na stotinama objekata, kancelarijama itd.. ne mozemo da se otarasimo instaliranih linksys rutera po raznim objektima jer su go*no neopevano koje menjamo tplink-om.. moguce da si ih prodavao jako davno kada su bili losi, ali sada su ozbiljna konkurencija. @zulu, bice ok taj asus, svidja mi se sto ima izmenjive antene.
:: Igrom slučaja profesija su mi mreže i umrežavanje, tako da mogu da kežem na osnovu deceniskog iskutva da je TP-Link obično smeće, prodao sam na hiljate TP-Linkova, instalirao isto toliko, koliko se vratilo sa RMA ne želiš da znaš, problemi od manjih kvarova, pucanja u radu, gubitak perfomansi, o daaa gubitak performasi .)
Ako je SBB u pitanju oni uz novi ugovor daju WiFi kablovski modem... Nisam verovao u kvalitet istog ali po svemu sudeci moj 1043ND je otisao u penziju posle samo godinu dana...
Pre bih uzeo ovaj TL-MR3420 zato sto ima i mogucnst 3G/4G neta nego spomenute asus-e...
No iskreno ako ces praviti kucnu mrezu nemoj uzimati nista ispod 1043ND (ne prodajem svoj) zato sto ima GB lan...
Jopet pitaje da li ti ista treba ako je net od SBB-a posto ej ovaj cisco koji daju prilicno upotrebljiv i lagan za podesavanje ako ga uopste ima... tj. potrebno je samo za WiFi pass i to je to...
Citat: `Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicnu i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...` Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!
Ma kopernikus je. Dobio sam i ja Cisco ali obican je, ali hocu WiFi, da lepo imam po celoj kuci. Daj mi link od tog sto mi predlazes da vidim koji je...
Sta ce ti link dao sam ti oznake... iskopiraj/nalepi klik na trazi...
Citat: `Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicnu i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...` Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!
Ako si već rešio da se toliko pružiš razmislio i o ovome,jes da prelazi za hiljadarku ali vredi.Ko zna možda ti nekad zatrebaju neke njegove napredne funkcije.
Matori jos da se ja razumem u sve ovo sto pise... :D Treba mi obican ruter koji ce da pretvori kabl. net u WiFi.. :D Ali zelim da bude kvalitetan i da lepo radi, da ne brinem par godina.. Zato hocu da dam i malo vise novca..
Ja sam uz pomoc kolege Snypija stupio u kontakt sa nekim tipom na benchu koji valjda donosi robu preko i uzeo http://bit.ly/162lEIZ Zamenio TP i resio se svih muka.
M Power-3770k-Beast 16GB-Hyper X 120GB-6970-Nitro 850W-H 100
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.