Pre neki dan crko mi wifi router, tp link 841n, i zamenim ga ja i ubacim 740n. Do tada su mi racunar i laptop, (na oboma win7x64) bili u kucnoj mrezi, normalni sam sherovao fajlove i koristio printer sa laptopa, medjutim, sada kad sa bilo kog racunara pokusam da pristupim drugom, on mi trazi neki username i pasword. Napustio sam tu kucnu grupu, kreirao novu i nista se ne menja. Help!!!
jel postoji nesto pre tog rutera, neki drugi ruter? Jel bio konfigurisan? Probaj ukucaj username i pass(ako imas) PC-a/naloga kome pristupas, mozda ce te pitati samo prvi put
:: :: Pre neki dan crko mi wifi router, tp link 841n, i zamenim ga ja i ubacim 740n. Do tada su mi racunar i laptop, (na oboma win7x64) bili u kucnoj mrezi, normalni sam sherovao fajlove i koristio printer sa laptopa, medjutim, sada kad sa bilo kog racunara pokusam da pristupim drugom, on mi trazi neki username i pasword. Napustio sam tu kucnu grupu, kreirao novu i nista se ne menja. Help!!!
Desava se kad se resetuje ruter ili vadis kabal od neta pa detektuje kao skroz novu konekciju cim te je pitao home office public network bla bla, pa se to uvek vrati na default.
Imam i dalje problem sa stvaranjem homgrupe na dva racunara, kako sam promenio router sve mi se pojebalo i nikako ne mogu da se sastavim, uspeo sam da koristim samo stampac, mislio sam da je problem resen sa onim sto si rekao za username i pass, medjutim on mi sada dozvoljava da vidim sherovane foldere ali ne i da pristupim njima, ustvari nemam kreiranu homgrupu, koju sam isto kreirao kao i uvek, prvo na oba racunara napustio staru, kreirao na jednom racunaru novu, onda na drugom uneo isti pasword, ali... Komp kaze da je homgrupa kreirana, ali kada udjem u win explorer, tamo kada kliknem na homgrup on mi kaze da pokrenem homgroup troubleblablabla, i onda on nista ne nadje i ne moze nista da uradi. Mora da je negde neko sranje caka, ali ja ne mogu da provalim, juce sam tri sata blejao menjao, isprobavao razne opcije ali mi i dalje kaze da ja nemam dozvolu za pristup serovanim folderima i da se obratim za dozvolu administratoru. HELLLLLLLPPPPPPPPPPPPPPPPPPP!!!!!!!!!!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.